Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam AIDS

mrvulka

poslušne hlásim,že žijem.Je tu vianočný čas,a tak sa venujem mojej záľube-perníkovým chalúpkam,tak sa vám nestíham venovať.Som rada,že vôbec navarím popri tom všetkom.Ale z času na čas tu zakuknem.Pošlem foto z chalúpiek,tak možno v marci?cha,chrŕŕŕ

nashira

A tak uz tu chyba aj Vierka...copak copak....cekame na spravy...napr. co si varila a ci ste zdraví...hm. My sme na Ocr do piatku.Tak tu budem ordinovat asi troska viac . pa

nashira

A manzel je doma ..len nic z neho , lebo je chory a postel je jeho miesto dnesneho trvaleho pobytu . A ja to chapem ja som to mala vcera co on dnes..och...uz chcem zazit dovolenku vkuse aspon tyzden.

nashira

Tak Mentolky su o.k. Ja dnes periem, varim, nakupujem,riad umyvam. Manzelovi zaviedli kosele na pracovisku tak ich budem zehlit no je to pestre. Mala drhne v piatok to bol poriadny kasel teraz trosku lepsie , ale aj tak by mala ostat zajtra doma. Ja som taka nesvoja z toho , lebo nema kto s nou byt. Volala som mame a ona je ja to neviem opisat...proste citim , ze by to neurobila zo srdca a radsej sa tu ani nejdem o tom rozpisovat. Iba ma zranuje ked s nou hovorim. Tak som volala kamoske co inak chodi po Adku do druziny , ze ci by ju zajtra nemohla mat. No co jej platim na hodinu v bezne dni keby to bolo na cely tak by to bolo strasne vela tak jej mozem len polovicu z toho . Tak ona suhlasila tak dam malu tam ...A skusim si na zajtra vybavit dovolenku ak to pojde. Prave nam mladu prepusitli a ak aj ja ostanem doma tak to budu na mna kolegyne nastvane.Ale co uz. A ani na ocr nechcem ist...no neviem ci mozem cerpat dovolenku v 3 mesacnej vyp. lehote ...sa mi zda , ze nie. Tak mam hlavu ako dynu a stale to nemam poriesene na 100%. A co varite ? Ja vyprazany syr a uhorkovy salat.

nellka

Ej, asi nestíham, idem cigaretkovať...Myslela som posádku Menotliek...A čo sa dnes chystáš robiť? Dúfam, že je muž doma.

nellka

Áááále:(, nehodu? Ešte, že to odniesol len ten počítač. Tak to bude nadlho, ostáva jedine dúfať, že donesie Ježiško...

nashira

No a to uz ani ten pc asi nerozchodi , lebo ho mentus viezli do opravy a pri tom mali nehodu , ze sa krabicka pokrcila.Uz normalne uvazujem , ze jej nejaky zozeniem. Som jej telefonicky davala troska infuzku netu...hahaha..som jej co to precitala nech ma aspon mini prehlad.