Tak Mentolky su o.k. Ja dnes periem, varim, nakupujem,riad umyvam. Manzelovi zaviedli kosele na pracovisku tak ich budem zehlit no je to pestre. Mala drhne v piatok to bol poriadny kasel teraz trosku lepsie , ale aj tak by mala ostat zajtra doma. Ja som taka nesvoja z toho , lebo nema kto s nou byt. Volala som mame a ona je ja to neviem opisat...proste citim , ze by to neurobila zo srdca a radsej sa tu ani nejdem o tom rozpisovat. Iba ma zranuje ked s nou hovorim. Tak som volala kamoske co inak chodi po Adku do druziny , ze ci by ju zajtra nemohla mat. No co jej platim na hodinu v bezne dni keby to bolo na cely tak by to bolo strasne vela tak jej mozem len polovicu z toho . Tak ona suhlasila tak dam malu tam ...A skusim si na zajtra vybavit dovolenku ak to pojde. Prave nam mladu prepusitli a ak aj ja ostanem doma tak to budu na mna kolegyne nastvane.Ale co uz. A ani na ocr nechcem ist...no neviem ci mozem cerpat dovolenku v 3 mesacnej vyp. lehote ...sa mi zda , ze nie. Tak mam hlavu ako dynu a stale to nemam poriesene na 100%. A co varite ? Ja vyprazany syr a uhorkovy salat.