Mam AIDS

nashira

No tak si hovorim , ze keby som nebola na ocr tak si tu nema kto so mnou pisat ....este , ze si viem pisat sama so sebou....hahahhahahahahha

nashira

Tak som dnes pozerala na STV o rod. prispevku no zapla som si to neskor a vobec som nezistila ako to bude po january v mojom pripade. To co si spominala ty Nellka asi bude pravda , ze by to malo platit len pre tych co zacnu rod. poberat po 1.jan. 2009. Ale uz mam v tom pekny chaos a asi po 1.1 2009 zavolam na socialku a bude to.No aj tak uz to vyzera tak , ze ostanem v robote ci chcem ci nechcem.

nashira

Tak ahojte!
No tak dnes mala starka zase repete o 24:00....no aj mi to je smiesne aj uz zacinam mamu lutovat.A mne uz doma asi zacina kvapkat na karbit. Uz som volala kolegyni nech mi posle plany , ze si ich napisem cez vikend i ked sme na ocr tak by som nemusela nic.A este chcem detom pripravit stomceky z papiera aby si mohli zdobit ked pridem .....A tak. Do prace pojdem az v utorok tak hadam to v zdraví prezijem.

nashira

Ahojte....tak dnes sa mi moc na anglictine nedarilo ....povedalo som , ze vankuse su v kupelni...hahahahhaa.Dnes mi volala mam , ze starka sa v noci poobliekala a rozsvietila jej v izbe a zavelila , ze ma vstavat.....no uz to zacina byt vazne aj sa bojim , ze nam uz dlho nevydrzi.Uz zacina tazsie dychat a strasne teraz ostarela podla mna. Tak pa moje zajtra sa ozvem.

nellka

Vierka, tak nech sa ti darí a a nezabudni na nás:)
Nashi a ty neplač, akurát čo ťa potom bude bolieť hlava a štípať oči...:)
Ale áno, aj mne príde ľúto, že už nie som dieťa, že sa už o mňa nestará maminka, babičky...že sme už neni všetky tri sestry pohromade...že sa to už nikdy nevráti...aj do školy by som išla, ale do základnej, alebo na strednú, tak na týždeň:) Boli to super časy, ale vždy sa mi to tak nezdalo, je na čo spomínať. Ale aj prítomnosť je pekná, len to nie vždy vidíme. Veď máme zdravé deti, je s nimi sranda, robia nám radosť, a tiež raz vyrastú, budú mať svoje problémy/ a zase to len budú aj naše problémy/ a to budeme zase nostalgicky pozerať fotky, aké boli milé, keď boli malé a aké to bolo všetko super...:):):)

nashira

Ked som bola mala tak sme mali krasne Vianoce. Boli sme cela rodina spolu...starka, starky ,strycko so zenou a pre nas ako deti to bolo vzdy super. A najviac ma vzdy potesila kniha....to asi uz len par deti v tejto dobe...ha.A natierali sme domacim lekvarom kolaciky....a bolo to vsetko take vonave....a pekne. A este si pamatam ako som chodila kradnut kolaciky do spajze. No som sa rozcitlivela ta ocr mi asi neprospieva....hihihihihi