nashi, je to blbe, vsade chcu len usetrit. aj tak by si nedostala plny rodicovsky, ale aspon by ti to pokrylo preukazatelne naklady, t.j. stravne a skolne. mne by sa to tiez hodilo od septembra, ked bude mala v skolke, ak sa podari, usetrila by som tisicku mesacne.
ale nie,Nashi,aj pre teba to platí.môžeš mať aj rodičovský,aj pracovať.Ale síce teraz rozmýšľam,že máš malého v škôlke,tak nemôžeš mať rodičovský,aha.Tak presne ako vravíš.Dnes opakovali tú reláciu zo včera.mala by si ho,kebyže ti malého baví mama alebo babka...
Tak to znamena v kenecnom dosledku , ze pridem o rodicovsky ....tak to mame naopak pre teba dobre a pre mna na prd. Som sa predcasne potesila.To suuuu mi veci. vrrrrr
nashi, konecne som sa dostala k navrhu zakona o prispevku na starostlivost o dieta. tak je tam vyslovene uvedene, ze plati len pre tych, ktori ziadaju o RP po 1.1.2009, pre tych, ktori ziadali do 31.12.2008 plati stary predpis.
nellka, ja som ti pisala na azet asi pred tyzdnom a ty nic.
nestiham, preto sa neozyvam a teraz vacsinou opravujem testy, nepisem v pc, takze som malo online.
Nashi, obyčajne som zavesená na nete, ale bolo mi zle od žalúdka a dnes som zase upratovala...
Už som z toho rodičovského blbá aj ja...asi je fakt najlepšie tam zavolať.
A malá sa má už lepšie? A ty neblázni, oddychuj, niečo napeč, však s deťmi sa určite nenudíš, nebuď priveľmi aktívna v robote, aby ti to neprischlo:)