Mam AIDS

nellka

Sage, odpinkla som to zase na tvoju stranu:)
Vierka, máš napečené? Ja som dnes aj včera piekla bábovku, celkom sa mi vydarila, tak som na seba patrične hrdá, lebo ja som dosť ľavá gazdinka. Ale podarila sa, ja keď mala ten spodok taký futuristický, ale chutná bola.:)

nashira

A na tuto vyplatu som zvedava poriadne...no este stale je to + ku rodicovskemu tak ma to az tak nestve no aspon uvidim ako na tom budem ked nastane realita bez rodicovskeho...

nellka

Nashi, tak sa ti to asi veľmi neoplatí tam ostávať...už si rozhodnutá? Ja som zo zákonov talian, ešte, že tu mám Sage:)
OCR-ky a PN-ky, to je kapitola sama o sebe...baby, máte to ťažké, keď vám nemá kto pomôcť aspoň v tomto ohľade, už keď dieťa ochorie, že musíte ostať doma:(, tá výplata potom stojí za h....

nashira

A je to neuveritelne , ze mala uz pojde do skolky aj ked az v sept....., ze sa o tom vobec bavime ....ved len predchvilou to bolo babatko zavesene na cicuske...hahahhaa. A kojis este?

nashira

No ved vies Vierka ako su u nas funkcnestare matky. No dnes som sa zas dozvedela aky nas stat uzasny ku matkam na ocr.....chce sa mi z toho zvracat. Mozem byt 7 dni a potom moze ist manzel , zevraj je viac platena Pn dospeleho ako ked ja som s dietatom. Normalne ma tento statny system zacina rozculovat ....chcu iba prachy od nas ludi a oni iba kvapkami pomahaju aj to len dobu urcitu....zacinam byt proti tomuto systemu .Je to taky velky system , ze ja to nezmenim....sakra.Tak sme sa dohodli s manzelom , ze on pojde na buduci tyzden na PN ak sa Tom neuzdraví dovtedy. Uz nema ani dovolenku on . A mne este nedaju az po 3 mesiacoch. Sage aj keby mi nenechali celu a davali len tu preukazatelnu cast tak je to aspon nieco takto to je nic.....Este ma napadla taka finta zeny , ze poziada o rodicovsky po prvom moj manzel....hahahaha....No ktovie ci by to preslo....Co na to poviete?