Mam AIDS

sage

nellka, :-DDDDDDD, polepetko. stava sa. a dobre su rozteky? nerozpadavaju sa? tak urobis orechove kolieska, alebo dalsie rozteky?
ja budem zavalena pisomkami a zadaniami cele sviatky, uz mi z toho sibka. my budeme mat dietnejsie vianoce. ja aj tak nemam rada tie prebytky. asi upeciem dva kolace, aby bolo pre navstevy a budem dalej pokojne opravovat ....
vierka, tesim sa na foto pernikovej chalupky, uz som asi pisala, ze to je najoblubenejsia rozpravka synatorova, kazdy den musim aspon raz porozpravat.
a inak, aj on vydatne pomaha pri peceni, este len poviem, ze ideme piect, uz vsetko nachysta a pomaha. vyzera to sice u nas ako v mlyne, ale dieta ma radost a pocit, ze ho potrebujem. nie je to len pocit, ja ho skutocne velmi potrebujem.
v sobotu som videla parte, 15-rocne dievca po rakovine, jedno z dvojiciek ... krute to je.
mam strach o svoje vrabciatka.

nellka

Ahojte, že čo pečiem? Ani sa nepýtajte...toto sa môže stať iba mne...momentálne som dopiekla rožteky z lineckého cesta na kolieska! A moje cesto na rožky sa na mňa usmieva z chladničky...som ja zdravá?!?!

mrvulka

nellka,aj ja sa chystám piecť suché.A čo pečieš,alebo si piekla?ja budem robiť vanilkové rožky, a keď sa mi bude chcieť,tak ešte urobím zopár medovníkov.Musím ale počkať na malú,pôjdem o chvíľu pre ňu do škôlky,aby mi "pomohla".rada mi pomáha v pečení.celá mamka.ha,ha,ha

nashira

Tak to moj drahy mal podobny problem so zubkom ako Timo. No ked uz sa od bolesti rozhodol ist na zub. pohotovost bolo 20min. po jej skoncení. U nas zubar v nedelu ordinuje do 12:00. Este je zlaty ujo zubar:))).
A Mentus som volala vcera , ze este mala zvracia a ked bude nieco nove ma podat hlasenie tak cakam a som jej povedala , ze ked to nevydrzim tak jej zavolam este...hahahhaha
Tak to je super , za mate tu sukromnu skolku Nellka . Ako to tam funguje? Plati sa na hodinu?...Ked vyhram , alebo zdedim tie miliony tak aj ja si taku otvorim.
Ja idem teraz ku doktorke s detmi stale to je este nie dobre . Tak pa hviezdicky

nellka

Ahojte! Aj ja chlipkám, dnes išla malá do takej súkromnej škôlky a ja sa chystám piecť/suché/, trocha si poplakala, teraz je taká citlivejšia, ako kedysi, ale ju to rýchlo prejde:)
Sage, tak dobrý človek ešte žije!:)Taký hlboký kaz je sviňa, to poriadne bolí, ako to malý zvládol? A o tom "debilníčku", čo si písala...aj ja si tak zvyknem písať, skoro všetko, čo treba, aj v robote som si písala lístočky, lebo vždy na niečo zabudnem. To je náhodou dobrá pomôcka.
A čo Mentolka? Nashi, nevieš, čo majú nové? Pa pa!

sage

a, nashi, tima v piatok rozbolel zubok, stvorka hore, ked som pre neho prisla poobede do skolky, bol tam uz posledny, sedel tam ako 5 penazi na pol zadku a drzal si licko, z piatku na sobotu sme takmer nespali, co ho tak bolel. a to v noci chodil mikulas. chudatko. hned rano sme volali znamemu zubarovi, nashi, vies ktoremu, tak mu to tam uvolnl, vycistil, nechal otvorene. inak, zubar berie priplatky za vikend 1500 sk, osetrenie by stalo cca 1000. vzal od nas len dve stovky za injekciu. zlaty to clovek. ale hlavne ze mame pokoj so zubkom.

sage

bre ranko, chlipeme rannu kavu a tesime sa do prace. napisala som si vcera pekny zoznam, aby som na nic nezabudla. su to viacdruhove aktivity, bojim sa, ze mozog zlyha a ulahci organizmu tak, ze par cinnosti vynecha...

nellka

Mentolke sa teda tiež darí:( Už vysielam, nech sú čím skôr doma! Ale v tej nemocnici ju dajú rýchlejšie dohromady, ja to lepšie, ako by sa trápili doma, takto ju aspoň zavodnia, dodajú telíčku trocha energie...

nashira

Tak dnes mi pisala Mentus sms , ze su v nemocnici s malou Mentolienkou. Tak dievcata vysielajte pozitivnu energiu:)).Maju nejaku hnusnu zvracajucu virozu. Malej uz dali infuzku. Dnes varim kuraciu polifcicku....tak hadam nam dobre padne.Pa dievocky pa