Mam AIDS

nellka

Ahoj, čo máte nové? Moje malé kuriatko má zapálené očká, ale dnes je to už lepšie, kvapkám jej Opthalmo- Septonex, včera jej odtiaľ tiekli také humusy, dnes už nie, len ich má ešte červené, aj mňa začali bolieť oči, tak som to asi chytila.
Dnes sme mali také minirodičko v škole, musíme ešte pocvičiť čítanie...

mrvulka

za hodinku sme mali napečené.detičky šuľkali,a ja som len piekla a obaľovala v cukre.Tiež milujeme vanilkové rožky a grilážky.Tie budem robiť až vo vianočný týždeń.Vanilkové rožteky som robila z dvoch dávok,a mám pocit,že bude málo,tak pre istotu ešte urobím viac.nashi,volala som ti.Ale neúspešne.

nashira

Tak , ze mala uz nezvracia , ale stale sa nemaju dobre od dnes maju zmenenu liecbu tak idu cakat do zajtra co nove.A stale su v nemocnici.Chudatka.

nellka

Jáááj, Nashi:), konečne pekné číslo! Aspoň niečo pekné dnes...práve som skončila s pečením, rožky už nechcem ani vidieť, ešte sa mi aj z tej vanilkovej vône dvíha žalúdok, ble.
Tak baby bacha na to, z čoho pečiete:)
To je fakt čudné, chudiatko malá Mentuš...tá inj proti zvracaniu nie vždy zaberie...je ich viac druhov...koľko jej to už trvá?

nashira

No tak Mentus nedviha , ale vcera ked sme volali tak hovorila , ze tiez sa cuduju v nemocnici , ze este zvracia , lebo malej dali aj inekciu taku co jej hovorili , ze po nej urcite nebude mala zvracat ...no a predsa...hm Tak hadam sa dnes ozve a bude to lepsie.

nashira

No dievcata , ale uz to tu rozvoniava....ciiiitim to az sem. Ja sa chystam piect medovnicky a aj van. rozky.Grilaz mam objednany a ostatne napecie exsvokra ako kazdy rok.Si pomyslite ako sa mam dobre ked mi este aj exsvokra napecie...hahahhahah.
Na a Mentolke volaaaam....moment dievcata.

nellka

Nashi, tá súkr. škôlka funguje ako normálna škôlka, ale môžeš tam dať dieťa len raz za čas, pokiaľ majú voľné miesto a platí sa na hodinu, alebo za celý deň, keď je tam aj cez a po obede. Nashi, tebe by sa čosi také hodilo, tam by ťa to určite bavilo, sú tam malé deti, také, ako to moje kuriatko, je to od roka, do šiestich rokov. Ale sú tam obyčajne deti do troch rokov.

nellka

Polepetko je na mňa slabý výraz, ach jaj...Tak mám plnú krabicu lineckých rožtekov, obalených v cukre, chutné sú, ale nie sú to pravé rožky. Takže urobím ďalšie,bude sa mi o rožkoch aj snívať.
Tie suché sa u nás zjedia, ja pečiem len kolieska a rožky+ griláž tesne pred Vianocami a to je všetko. A ono to zase vydrží.
Sage, ja dúfam, že nás takéto veci obídu:(, aj tak to nijako neovplyvníme, ale presne, keď vidím takéto parte, alebo počujem, čo sa niekde stalo, tak mi je z toho úzko. Tak buďme radi, že máme vcelku zdravé detičky.:)
Nashi, deti ešte nie sú v poriadku? Aj tú malú Mentolku to už nejako dlho drží, je to možné, aby ešte vracala?! A v nemocnici? To sa teda čudujem...