Nellka ,mala som kasel ako deti. A teraz cely minuly tyzden som chodila na rannu a to musim 2krat prestupovat na autobus. Tak som sa dorazila.V piatok sme este na zaver menili koberce v jednej triede samozrejme svojpomocne. Na zaver uz bolo treba len pri dverach to pristrihnut , aby to bolo pekne tak povedala kolegyna kuricovy co nam pomahal preniest dve skrine a on somar pripity tak hnusne to postrihal ...som bola nahnevana strasne ako nam to pokazil. Riaditelka povedala , ze mu da fukat este potrebujem , aby ma nejaky ozran vyhodil do povetria aj so skolkou.Aj upratovacka si uhla bolo citit. Ja to nechapem , nechapem.
A ked tu mame rec o peceni dnes som zamiesila na medovnicky. No som zvedava ake budu. Pouzila som kvetinovy med a organicku hl. muku ...no hahahaha uvidime co to bude za vytvor, alebo netvor. Este tyzden vydrzat v praci a potom si to uzijeme...mozno ...hahaha...mozno bude fasa.
A Vierka ozvi sa cakam.
Mentolka uz je doma hovorila , ze mozno dnesa ozve , ale asi sa jej to nepodarilo . Tak pa zatim
Sage co porabate?