Mam AIDS

nashira

No dnes ked som vstala a sla odpratat nejake veci zo stola nasla som tam neotvoreny cukor ...aaaaa to znamena , ze v medovnickoch nieje ..mam s a smiat , alebo nie? No kazdopadne sa spolieham na med co je v ceste. Myslim , ze si mozme podat ruky s Nellkou....hahahhahahaha

nashira

Nellka ,mala som kasel ako deti. A teraz cely minuly tyzden som chodila na rannu a to musim 2krat prestupovat na autobus. Tak som sa dorazila.V piatok sme este na zaver menili koberce v jednej triede samozrejme svojpomocne. Na zaver uz bolo treba len pri dverach to pristrihnut , aby to bolo pekne tak povedala kolegyna kuricovy co nam pomahal preniest dve skrine a on somar pripity tak hnusne to postrihal ...som bola nahnevana strasne ako nam to pokazil. Riaditelka povedala , ze mu da fukat este potrebujem , aby ma nejaky ozran vyhodil do povetria aj so skolkou.Aj upratovacka si uhla bolo citit. Ja to nechapem , nechapem.
A ked tu mame rec o peceni dnes som zamiesila na medovnicky. No som zvedava ake budu. Pouzila som kvetinovy med a organicku hl. muku ...no hahahaha uvidime co to bude za vytvor, alebo netvor. Este tyzden vydrzat v praci a potom si to uzijeme...mozno ...hahaha...mozno bude fasa.
A Vierka ozvi sa cakam.
Mentolka uz je doma hovorila , ze mozno dnesa ozve , ale asi sa jej to nepodarilo . Tak pa zatim
Sage co porabate?

mrvulka

ja robím takto:25 dkg kryštáloveho cukru roztopíme na karamel potom pridávame orechy 25 dkg,tuk-palmarin -roztopený a salko.Sú ejňoňuňo.niekto má rád také,že sú v nich kusky karamelu.my zbožňujeme tieto jemnučké.Mńamky.

43

ahojte baby,možem k vam vstupit do debaty predvianočnej?
spominali ste tu pečenie a grilažky.ako ich robite ?mate vyskušany recept?hladala som ale žial nenašla som a zbožnujem ich.
poradte ako ich urobit

nellka

Nashi, aká choroba ťa pochytila? Ešte, že je zajtra už piatok...
To som rada,že Mentolka už ide domov, hádam je to už ok, keď ich púšťajú.
Cez víkend tu nebudem strašiť, ideme "pá,pá", ako hovorí malá. Tak sa tu majte čo najlepšie...:)

nashira

:)))...hahahah Vierka. No novym este toho vela uslo. no kazdopadne asi ani uzamknutie nepomaha , ale aspon sa slusne opytala.No a ja makam ako kon . Vierka a nenasla som si zmeskany hovor od teba hm.Zajtra mi prezvon ked sa ti bude dat a ja ti zavolam spat ak sa mi bude dat.Mentus pisala , ze zajtra by mali ist domov len nenapisala co a ako tak zajtra ak stihne prezistim.A som chora a uz nevladzem. Tak pa zatim mojusky

nellka

Evitka, ušlo ti, že sa tu už asi rok bavíme o kadečom...a podchvíľou to vysvetľujeme, preto sme to tu dali zamknúť...Ivetka si to pravdepodobne všetko vymyslela, my sme tu od samého začiatku a snažili sme sa jej pomôcť. Myslela som, že nás tu už každý pozná...