Mam AIDS

nellka

Ale chystám sa, len nie a nie vliezť do postele. Starý mi odkráčal s kamarátom na "kávičku", vraj na polhodinky, tak už sú tam dve hodinky:)Ale však ja som to predpokladala, to sú také táraniny. Idem si ešte bafnúť a chŕŕŕ...Tam tá téma vedľa je zábavná, ako tam ten 17ročný chalan hlboko filozofuje o deťoch. Pripomína mi takú jednu postavičku z istého fóra, kt. nás zase chodil oblbovať tým, že sex až po svadbe a my tam samé vydaté mamky s deťmi a on tam robil kázanie...inak by ma zaujímalo, či mu to naozaj do tej svadby vydrží.:)

mrvulka

dokelu,zdĺhavý proces prihlasovania.nellka,ešte nejdeš spať?ráno si skoro hore.To my spíme aj do 10.00-10.30.paraďoška.

nellka

Ahoj, Nashi, prečo nemá Sage doma net? Kurník šopa, keď má dovolenku, tak prečo je v práci?! Už som samé "prečo", ako moja malá:)
A ty chodíš do roboty aj na brigádu? Už sa nečudujem, že to tu vyhasína...Mentolka net nemá, Sage len v práci, Nashi maká od svitu do mrku...Vierka pečie...Dúfam, že po Vianociach tu bude veselšie a budete mať trocha viac času, aj na net.Tak sa držte, baby a Vianoce si pekne užite!:)

nashira

bre ranko
Mrzi ma to , ze tu nestiham ...aj teraz ma vola riad a upratovanie aj dieta za chvilu do roboty...pridem az vecera potom zas na brigadu a to neviem kedy pridem.Volala som so sage....tiez nema doma net a v praci je aj cez dovolenku. No je to perne. Ale myslim na vas papapppapa

nellka

vierka, ale keď sme každá z iného konca republiky:(, inak by som rada :), len mi to pripadá ako utópia.
Tak si šikulka, len huč, nech sa pokochám...
So suchým pečivom až taký problém nemám, skôr s mokrým, ale to bude asi aj tým, že nemám poriadny plech, len také dva plytké a to je nafigu.
Už sa chystám spať a stále sa tam nemôžem vyhrabať.

mrvulka

musíš počkať,lebo manžel nieje doma.príde až v sobotu v noci a potom budem hučať a hučať aby vám to poslal,resp.mne na mail a ja vám to prepošlem.vydarili sa ve´d som profíčka.Cha,cha,cha.na budúci rok ke´d Pánboh dá,pošlete objednávky a ja ich vybavím,o.k.?myslím na koláče.veď koieska a rožky a... vydržia.Poprípade prídete ku mne a spolu napečieme,dobre?

nellka

Vierka, však tebe sa už o tom pečení bude aj snívať! A perníkové chalúpky si mi už poslala? Neľakaj sa, len na fotkách:) Podarili sa?
Ja mám zajtra druhý pokus lineckých koliesok...musím si dookola opakovať, že idem robiť kolieska a nie rožky!!!!chi chi!

mrvulka

avoj.ja som tady.Dnes som akotak doupratovala.nemám rada ten zhon.Ešte musím zajtra upiecť vanilkové rožky.deti už jednu varku z dvoch dávok "požrali"Trošku som dala aj mamke

nellka

Baby, kde ste:(Už sa tu štyri dni nikto neukázal...pečiete, či čo robíte? Dúfam, že ste v poriadku. My sme ok. Ozvite sa, však nám to tu zapadá prachom:(

nellka

Jééééééj! Nashi:):):):), tak si teda tie ruky podajme, ale vieš čo, to bude tým, že aj ja, aj ty sme to asi robili v časovom strese...ja som potrebovala mať napečenú 2krát dvojitú dávku rožkov a koliesok za cca 6hod a tebe tam zase asi behali deti, tak si takýmto spôsobom ušetrila cukor.