Ahoj, Sage, malý je šikulka, keď si to zapamätal, to je pravda, že deti sa rýchlo učia, ale na druhej strane, pokiaľ sa to neopakuje, tak aj rýchlo zabúdajú. S malou sme aj cez prázdniny čítali, písali a počítali, lebo tri týždne bola dosť dlhá doba, tak aby jej to z tej hlávky nevyučalo. A teraz ma milo prekvapila, prvýkrát mala diktát bez chyby, za čítanie dostala pochvalu, aj na matike, tak som to hneď vzala z tej výchovnej stránky a hovorím jej"no vidíš, že tá naša robota už priniesla ovocie:)" a ona nahodila taký hlupučký pohľad a vraví"aké ovocie?!" :)
Dnes išla prvýkrát sama do školy, muž ju sledoval, máme to kúsok, sme malé mestečko, väčšina detí už chodí sama. A ja som rada, že nemusím ráno kvôli piatim minútam chystať ešte tú menšiu a seba. Tak bola na seba pyšná:)
Sage, aj u nás sa furt fufne a soplí, a to som čakala, že choroby pomrznú.
A čo robila malá, keď si prehryzla jazyk? Chudiatko, taký dôležitý pracovný nástroj:( A aké to má teraz?
Neviem, či som vám spomínala, že malá spadla na hojdačku a rozrazila si čelo, na dva stehy...ale už je to ok, stehy sú vonku, ale ona stále každému ukazuje, aké strašné bobenko má na čele:)
Sage, neskúšala si na ten kašeľ niečo iné? Neviem ti poradiť, my sme ešte sinupret nemali, ale ak jej to nezaberá, tak to bude zbytočne papať aj naďalej.
Tak pa a ozvite sa ešte! "Hej, aidsáci, ešte naša diskusíííía žíííje!"- haha...