Mam AIDS

nashira

Jeeej to naozaj budeme mat narodeniny no teeeeda. To je neuveritelne..ha. No strelime sampano urobime hostinu a bude to.Tak aj tak to je pekne , ze tu vznikli priatelstva a prezili sme ten rok spolu. Je to nas skoro dennik. Hm. To je normalne pekne pozitivne.
U nas sa sviatky premenili na dni obzerstva. Vsade kde chodime tam do nas len pchaju . A vcera sme s exsvokrou skonstatovali , ze uz kolace pchame do seba aj ked uz nam nejdu na chut a sme sa smiali na tom . U exsvokroucov sme boli od vianoc uz 2krat aj s terajsim manzelom. No vcera to bolo fakt pekne take rodinne ako kedysi.
A , aby sme nezanevreli na nase pribehy s detmi ....tak vcera maly mi nechtiac smaril hracku do oka bola to strasna bolest a o chvilu zas do druheho oka...to mi uz prislo aj do placu , lebo to bolelo a rezalo...Tak som si zakryla oci rukami a predychavala a maly zlaty zahlasi...maminka haja...znelo to tak krasne uprimne...Tak sme sa s muzom zacali smiat a hovorili sme si , ze maminka skoro oslepla a maly to tak krasne, nevinne pojal. Detom odpustime fakt vsetko.
Pekny den moje

sage

my sme uz trochu pozerali rozpravky so synom. doteraz ho to nezaujimalo. ale aj tak sa hrame dookola s novymi hrackami. mala sa uz naucila sermovat s mecom, od syna, este aj zvukove efekty napodobnuje, taka je mila. uz aby sa ich clovek bal, zbrojnosov malych. na vysvetlenie, zbrane nam nedoniesol jezisko, som vysvetlovala malemu, ze jezisko zbrane nema rad, ze ma rad pokoj, mier. to doniesla svagrina.
dievcata, o mesiac mame tu na aidse prve narodeniny. ako to oslavime?

nashira

Ahoj Nellka !
Mentolku pozdravim. Ja si snou teraz volam obcas. To by som nebola rada keby som o nu uplne prisla. A aj Hanka ktovie ako si zije....hmmm a Karolka juuuj. Ste si vychutnali tie starinky rozpravocky....Mrazik , Popelka:))) a Ako vytrhnut velrybe stolicku...ha pekne ha. Mne zajtra odchadzaju deticky ....fnuk asi sa to uz podarí....ku ex. Lepsie je ked idu len na vikend takto maju ist na tyzden a ja uz som teraz smutna za nimi .

nellka

Nashi, to je milé, myslím, že je to lepšie ako minulý rok, nie?:)
Vianoce boli fajn, ale som celkom rada, že sú už za nami.
Mrvulka, aj my ťa máme radi:):):)!
Dúfala som, ze Mentolka možno dostane nový pc pod stromček a že sa ozve...ale asi nie. Nashi, pozdravuj ju aspoň odo mňa.
Ahojte, bambuľky zo zdravia:)

mrvulka

pekné Vianoce Vám želám,kámošky moje.Aj ke´d neskoro,ale predsa.Teraz som sa dostala k počítaču.chválabohu,sviatky sú za nami,tie "prvé".Ale pri tých najbližších nie je až taký frmol.Nám tu nasnežilo na poslednú chvíľu.Je krásne vonku,poriadne mrzne...mám Vás rada,dievčence.

nashira

Takze moje tam tadadadadaaaaaam....hahahha. Dostala som krasne hodinky rovno zo srdca s motylikmi. No bolo to krasne prekvapenie.A bolo to so slovami , aby som vzdy ked sa pozriem na tie hodinky vedela , ze drahy bude so mnou v dobrom aj zlom navzdy. Naozaj ma dojal.
A Sage ja by som si ziveho kapra nekupila. My sme dostali asi predminuly rok a ja som ho dala znamej co ma 4 deti, ale by som ho nezjedla ani za nic.
A pekny den moje

sage

nashi, uz aj ja horim zvedavostou, co pre teba drahy vymyslel. netrufam si hadat, lebo minule by som teda tu trofej neuhadla, urcite.
my mame po vianociach plny byt hraciek. ja som len chodila po obyvacke a separovala obalovy material - na plasty a papier :-DDD technicke sluzby zas budu mat prace.
nashi, uz dva dni mi blbne mobil, kazdy den ho musim nabijat, nerozumiem tomu, lebo je dost novy a doteraz som ho chvalila, aky je uzasny. da sa mi volat, ale kratko mi zvoni, tak nepocujem. a ked si mi volala, boli sme u svagra a nemala som nabijacku so sebou.
palomino, ake vianoce mate vy? slovenske, s kapustnicou a kaprom, alebo s moriakom? alebo miesane?
inak, ked uz spominam kapra, my sme sa chodili s detmi pozerat na kaprov, ked ich v meste predavali pred sviatkami, syn sa dokazal dlho na nich pozerat a pytal sa ma, preco si aj my nekupime. a ja som mu povedala, naco ich ti ludia kupuju..... som kruta? a niektori brali aj 6 ks. mozno troch pustia do rieky, ci nie?
papa vsetkym, pekny zvysok sviatkov, hlasia nam mrazy, ale sneh nie. ten pride ako vzdy, asi az na pravoslavne vianoce.

nellka

Ahojte! Ja som si vybrala také pyžamko z dekoviny, je na ňom taká kačička s infantilným pohľadom- strašne zlaté:)
Nashi a teraz si ty na rade...