nashi, uz aj ja horim zvedavostou, co pre teba drahy vymyslel. netrufam si hadat, lebo minule by som teda tu trofej neuhadla, urcite.
my mame po vianociach plny byt hraciek. ja som len chodila po obyvacke a separovala obalovy material - na plasty a papier :-DDD technicke sluzby zas budu mat prace.
nashi, uz dva dni mi blbne mobil, kazdy den ho musim nabijat, nerozumiem tomu, lebo je dost novy a doteraz som ho chvalila, aky je uzasny. da sa mi volat, ale kratko mi zvoni, tak nepocujem. a ked si mi volala, boli sme u svagra a nemala som nabijacku so sebou.
palomino, ake vianoce mate vy? slovenske, s kapustnicou a kaprom, alebo s moriakom? alebo miesane?
inak, ked uz spominam kapra, my sme sa chodili s detmi pozerat na kaprov, ked ich v meste predavali pred sviatkami, syn sa dokazal dlho na nich pozerat a pytal sa ma, preco si aj my nekupime. a ja som mu povedala, naco ich ti ludia kupuju..... som kruta? a niektori brali aj 6 ks. mozno troch pustia do rieky, ci nie?
papa vsetkym, pekny zvysok sviatkov, hlasia nam mrazy, ale sneh nie. ten pride ako vzdy, asi az na pravoslavne vianoce.