Mam AIDS

mrvulka

tak ja sa nemám čím chváliť.Ešte na štedrý večer mi "ruplo"v kolene,po týždni bolesti som mala dva dni pokoj,a včera to prišlo opäť.Mám koleno ako slon a hrozne to bolí."A ja mám tak rada lekárov",no,pod lampou najväčšia tma.Že nellka

nellka

Fíííha, Nashira, to bola kosť:):):)
My sme boli lyžovať v nedeľu, aj dnes, mám strašnú svalovicu, keďže sa lyžovať poriadne neviem, som večný začiatočník, ale hádam to bude tento rok lepšie. Malú sme dali do lyž. škôlky, teda za dva dni ju naučili nielen stáť na lyžiach,ale aj robiť oblúčiky, len som čumela, tak sa z toho teším, že keď bude veľká, tak nebude mať s lyžovaním problémy ako ja. Je to fajn to vedieť. Ja mám strach, bojím sa rýchlejšie spustiť, ale aj to snáď príde.
Nashi, ja ti veru neviem poradiť, čo sa tej tvojej roboty týka...Už ti končí skúšobná doba, že?
A čo robíte? Boli ste sa sánkovať, či lyžovať...ako sa máte? Pa!

nashira

Ahojte moje zamrzlinky!
Ako sa mate? Tak uz sa nam koncia sviatky a cas oddychu. V stredu mam rannu tak sup do reality. Ja ani nevie...este stale...ci chcem ostat v praci. Ci je to spravne rozhodnutie. Je to tazke a keby som bola vedma a vedela veci dopredu tak by som sa vedela aj spravne rozhodnut. Som sa rozpravala s jednou pani zo soc. a ona mi povedala , ze v mojom pripade by som si mohla uplatnit naklady na dieta v ms . No hovorila mi aj to , ze oni sami nevedia co sa pod pojmom naklady na ms moze rozumiet. Ze vyklad k zakonu dostavaju niekedy aj do pol roka. No a dovtedy sa riadia co si oni myslia , ze by mohlo byt v tom zahrnute. Tak zatim pa a drzte palce nech sa dobre rozhodnem.

nellka

Ahojte! Ja Vám všetkým želám veľa zdravia, spokojných dní, čo najmenej smútku, nech sa vám proste darí!:):):)

sage

a ja si dam dnes sumive.... hmmmm, asi sumivy celaskon, ci co tam mame. a potom dam malej zapit sumive mliecko.
presne tak, nashi, nech nas humor neopusta.
odpad mame opraveny, teraz sme doupratovali, urobila som kysnute cesto, makovnik a tvarohovnik, langose.... chlebiky k nam pridu vecer, party moze zacat.

nashira

Sage tak hlavne nech nas humor neopusta po cely rok a laska a zdravie . Ja tiez nemam rada ten hrmot v noci , ale teraz ako mame plastove okna tak to az tak nepocut.Len dufam , ze auto prezije. ked budu padat prskavky z okien.Mentolka vas pozdravuje a mysli na nas a svrbia ju prsteky...klavesnicu ma ...no to je tak cele. My ideme dnes ku mojej kamoske ona je sama s dcerou a my kedze sme jednodetny tak nam bude veselsie aspon vecer spolu. No nik v tej spolocnosti nepije tak si sama strelim , alebo lepsie povedane odvrchnakujem/hahaha/ take male sampanko deluxe a pripijem si na nase zdravie. Tak este raz Happy new year
www.youtube.com

sage

a palomino sa neozyva, dufam ze je v poriadku. ked im tam mrzne a snezi, fuka a neviem co este. vsak aj ine sa neozyvaju. karolka, ze? no a tie co sa nemozu ozvat, z objektivnych pricin, srdecne pozdravujeme, menovite hanka bez, mentolka a este aj ivetka...
papa vsetci a vsetky.

sage

jeej, dievcence, uz je silvester. u nas nefunguje odtok v kuchyni, dnes sa ho nepodarilo spriechodnit, uvidime co rano. haha, dobry start do noveho roka. a to tu mame mat vecer party. sa rodina rozhodla, ze ked nemoze mohamed k hore, to ako my s detmi niekam von, tak pride hora k mohamedovi. maly sa uz tesi aj na nejake delobuchy. ja to neznasam, nechcem take doma ani vidiet, mam z toho panicky strach, ale sestra ci svagor, alebo kto to uz bol, ho nalakali. len neviem ci budem vsetky riady umyvat v kupelni. a to som chcela aj nieco napiect...... ale vsak daco donesu priselci, tak hadam bude dost.
tak pekny den a nezabudnite potom vykrocit pravou nohou.