Mam AIDS

nashira

Aj ja prajem krasny Vianocny den zlatusiky moje.
Vierocka na nas nezavri by si nam chybala veeeelmi a ja viem , ze to sa nestane.
Malemu dali antibiotika , ktore su horke a statocne kazdu davku vypluva tak neviem ako to dopadne.
Nellka tak prijemne soplenie...hahahha. Ja si idem ku exsvokre po kolace uz volala...tak paaaa...este sa ozvem.

nellka

Nashi, ako sa má malý? Dnes som mala roboty ako na kostole, tak konečne čítam poriadne, čo si napísala...ešte si smutná, či už na teba padlo čaro Vianoc?!
A Mrvulka, ty si dúfam nezanevrela na net! My ťa tu máme radi, tak sa ozvi.
Nashi, ako to je s Amerikou a EÚ? To som nepochopila...Ja viem, čo dostanem, sama som si vybrala, takže žiadne prekvapko sa nekoná, ale neva...
Mám hnusnú nádchu, soplík mi vkuse tečie, už pomaly na klávesnicu...fuj, humusáčka som, ale dúfam, že som vylúdila úsmev na tvárach:) Pa a cmuk vám všetkým!!!!!:)

nellka

Ahojte, žienky! Tak vám chcem všetkým dobrým dušičkám popriať pekné Vianoce, veľa lásky, pocitu pohody a šťastia. A pozor na kosti z kapra!:) Pa! Nelluš- chi!

nashira

Ahojte moje
Mrzí ma , ze som tu tak malo. A to uz vobec neviem co sa deje na fore. Teraz je cas kedy riesim rodinu a choroby. A myslim na vas no niesom sama spokojna so sebou a tak sa ani nesnazim nic riesit na fore.Idem s malym zas ku doktorke ....zda sa mi , ze mu to zislo na priedusky ten kasel....chcem sa uistit ak to tak nieje. Som zvedava co budem mat pod stromom. Manzel nieco schystal tak dufam , ze to nebude zasa nejaka trofej za sportove vykony v domacnosti...hahahhahaha. On je taky zlaty , ze sa velmi na to tesi a ja sa bojim , ze ma to az tak nepotesi. A vseobecne mam naladu , ze vnutorne veci su pre mna prioritne teraz . Niekedy mam pocit , ze mam odzite a neviem si predstavit este , ze tu budem 40-50 rokov. Riesim teraz take veci , ze ma zaujima ako to je s amerikou a europskou uniou. A este mam uvahy typu ...ako sa mame dobre ...urcite lepsie ako ludia v pred a vo a povojnovych casoch. No tak ja vas uz tu nebudem trapit svojimi procesmi v hlave. No urcite este do Vianoc pridem sem. Pa moje

nellka

Mrvulka, veru, nekaz si sviatky, však to by ťa hádam ani nenapadlo kvôli zakomplexovaným zúrivým babám, ktoré sa na teba vrhli ako dravá zver. Prečo asi?!

sage

ahojte. nellka, mne sa zda, ze som ti posielala mail, uz predtym, ako nam odisiel net a ty si mi neodpovedala, ale mozno sa mylim. pod tam teraz popisat, ak sa ti chce (vies kam, nechcem to tu pisat)
vierke som teraz pisala.
asi to tu podlahne zakernej chorobe teda aidsu a pochovame ho. dame si tajne stretko inde?