Mam AIDS

sage

deti, ja mam chripku, hroznu... uz som davno nemala taku. teplota stupa ku 39°C, trapi ma kaslik, taky dobry, az boli cela hrud, a raz mi je teplo, raz zima. epidemia este ani nezacala a ja som podlahla. v piatok sa ma akurat jeden znamy pytal, aky mam vztah ku chripke, a ja som mu bez rozmyslania odpovedala, ze pozitivny. tak to tu mame. ale zas si vravim, ako kazda zla vec, ktora nas postihne, je lepsie to mat za sebou. len sa bojim, ze coskoro spustim retazovu reakciu.

nashira

No S Jarikom som to vybavila raz dva tri....:)))...ctrl c a ctrl v...ha.
a inak mam dnes kakany den . Riaditelka dala dnes poradu bolo to tam huste. A najviac ma dojala tym tym , ze zneuzila moj nazor. Ja som jej povedala v telefone , ze sa mozem na to vy.........../to by ste na mna nepovedali /, ale vysrat to nebolo. To bola dnes proste neprekonana prekazka. A zistila som , ze som slaboch , ktory zlym ludom nedokaze odporovat , ze ich radsej obidem . Ale teraz som v situacii , ze ak nechcem prist o pracu musim byt priama aj ked by som to radsej obisla vsetko. mam pocit akoby ma obliali litre negativnej energie. Ale Pan vie , ze nemozem mat len krasne dni a niesom dokonala.

mrvulka

zlatučký.a múdry je ten tvoj synátor.Mám rada 28,29 stupńové letné dni pod mrakom.nad 30-ky je už na mňa veľa.

sage

vierka, ty si ako nas syn. tiez sa stale pyta, kedy bude teplo. ale on kvoli tomu, ze uz nechce nosit zimnu bundu, ale vestu. tu zboznuje.
a to som si spomenula na to, ako nevedel pochopit, preco sa hovori zimna bunda, ked je to tepla bunda :-)

mrvulka

ahoj,Sage.ty si ale šikulka.Ja som dnes nejaká nesvoja.už týždeň so mnou klepe,aj keď máme v dome 25 st.mám síce upchatý nos v noci.Už aby bolo tepľúčko.

sage

jaj, nashi a ja cakam, kedy sa mi ozves, a ty radsej jarikovi :-))))
uz mam telefon v poriadku, len ta nechcem vyrusovat v praci. ja som so sebou tento tyzden spokojna, urobila som toho viac ako som planovala, takze mozem spokojne oddychovat.
dnes rano sme zaspali do prace, nefugoval budik. esteze nas opatrovatelka nenasla v pyzamach :-)))
nashi a nasli ste napokon to dvdcko? ja mam take skusenosti, ze u nas ked sa nieco strati, necakane sa najde, ale az ovela neskor.chuda chlapcek.

nashira

PRENOS: HIV sa môže preniesť pri každom druhu pohlavného styku, ktorý nie je chránený prezervatívom, alebo inou bariérovou ochranou. To znamená pri bežnom styku do pošvy, pri análnom sexe alebo pri dráždení pohlavných orgánov ústami. Krvnou cestou, napríklad spoločným používaním ihiel a injekčných striekačiek (piercing, tetovanie a iné). Z infikovanej matky na dieťa počas tehotenstva, pôrodu alebo materským mliekom.D: Trichomoniáza Pohlavná infekcia, obvykle prenášaná pohlavným stykom. Väčšinou postihuje pošvu, môže sa však dostať aj do močovej trubice partnera alebo partnerky a do predstojnej žľazy (prostaty) muža. Je jednou z najčastejších príčin výtoku z pošvy. Ak je zasiahnutá močová trubica, močenie je sprevádzané pálením. PRÍZNAKY:- Silné podráždenie - Pálenie- Svrbenie- Nepríjemný spenený žltkastý výtok- Často tiež spôsobuje nepríjemné pocity či bolesť pri pohlavnom styku.-

sage

nellka, napisala som ti obsiahly mail, citaj, za ten vcerajsi a este aj dnesny :-)))
papa, kvetinky, zacina nam vikend, tak si ho uzite v zdravi. alebo na "zdravi", teda na www.zdravie.sk