Mam AIDS

mrvulka

ahojte.Sage,ten stroj mám cca4 roky.Ažteraz som začala cvičiť.manžel cvičí každý druhý deň 150x zdvihy a paráda.Papká normálne všetko ale pravidelne 3x do dňa.No uvidíme,ke´d prídete v lete,posúdite výsledok.My skladáme puzzle,tak ma nič iné nezaujíma.teraz som bola malej ohriať mliečko,a som skoro infarkt dostala v kuchyni.Ako keby tam bomba vybuchla.Ale už je to o.k.

sage

v marci som objednana na odborne vysetrenie. ja tak robim, ze sa najprv objednam a potom idem pre listok. alebo naopak, vezmem listok bez datumu a potom idem asi o rok na vysetrenie. ja nerada k lekarom, nie som ten hypochondricky typ, aj ked preventivu nikdy nezanedbavam.
a tie priedusky ma uz nebolia, vsak uvidime, co bude dalej. ale k lekarke az v krajnom pripade, ktovie co v cakarni este chytim... :-)))

nellka

Ako vieš, že ide o vírus? Ale pokiaľ je to pani, čo si mýli atb s vitamínmi...Ja len že ona skôr určí, či ti tie atb treba. Nuž ale skoré uzdravenie ti teda prajem, hádam to už bude lepšie.
A prečo do marca?

sage

no, moja lekarka je taka aka je, bude mi nukat atb, tie ja nepotrebujem, kedze ide o virus. ale potrebovala by som k nej skocit pre vymenny listok, do marca vsak casu dost.

nellka

Sage, myslíš, že ostatní sú iní? Keď ma niečo trápi, veľmi trápi, tak takisto vediem monológy...to neznamená, že si myslíš, že nikto iný okrem teba nemá problémy, ale tvoj problém je len tvoj, ty ho prežívaš...No čo bude zajtra s tým doktorom? Há?:)

sage

Nellka, nevadi, ja si rada pockam na odpoved :-) S Vierkou som rozpravala, myslim, ze su ok. Alebo som ju len nepustila k slovu? :-DDD ja sa poznam, vediem monolog a potom si myslim, ze nikto nema ziadne starosti.
A Vierka, chcela som sa opytat na jeden posilnovaci stroj, co som videla na foto. to ti jezisko doniesol?

nellka

Sage, neblázni! Do práce?! Ja som rada, že ti je lepšie, len aby si sa nedorazila...
A prepáč, že som ti zatiaľ neodpísala na mail, nemohla som, keď sme boli preč.
A to sa mi páči, že udržiavaš oheň- ty si taký starešina:)

sage

cha, sage ma dnes sluzbu pri pc. strazim, aby ohen nevyhasol :-))) relaxujem, ani spat sa mi nechce, kedze som sa vcera vyspala dostatocne.ale mam pocit, ze je to lepsie, este ma dusi, ale teplota je uz len mierne zvysena. zajtra mozem ist plna sil do prace :-D

nellka

Ajajaj, čo to tu čítam:( Sage, neviem, či je to chrípka, ak kašleš a bolí ťa celá hruď...lepšie by bolo skočiť si k dr, nech ťa aspoň popočúva, či nemáš zápal priedušiek, bacha na to. Dúfam, že ti bude čoskoro lepšie, ako sa teraz cítiš?/ak budeš čítať/.
Ja som sa vrátila z tej babskej jazdy, to bolo také super, ale hrozne to ubehlo, určite sa budem snažiť aspoň raz za rok sa takto stretnúť. Bola som ja, moje dve ségry,dve kámošky a včera prišla ešte naša mama, jedna ségra musela ísť dnes do celodenky, tak ju vystriedala, išli sme spať o štvrej, ale aj tak som nabitá energiou do ďalších dní...A tatino sa bol lyžovať aj s deťmi a dedkom, tak sa tiež mali dobre.
Nashi, ty píšeš v hádankách, neviem si predstaviť, o čo išlo, napíš mi mail. Tiež nemám rada vyhrotené situácie, neviem ich riešiť, slabo argumentujem, veľa vecí ma napadne až po funuse.
Mrvulka a čo ty? Dúfam, že to neni horšie.
My sa zatiaľ držíme.
Tak pa!

nashira

No teda... ja prave rozmyslam s malym ostat doma , aby sa doliecil a chripka ho nedorazila.Tak ta lutujem Sagulik tak len doma lezkaj a co najmenej sa namahaj.cmuk