...ja mám tuk aj zvnútra, ale nepomáha mi to, musím sa krémovať dosť mastným krémom, hlavne v zime- modrou indulonou, ale po tej tridsiatke si kúpim možno niečo s tým koenzýmom 10...Skoro som zabudla, viete, čo sa mi minule stalo? Kupovala som si cigarety a tá pani v pokladni sa ma pýta"a osemnásť ste už mali?!" ja som na ňu vybafla, že"to akože ja?!?!?!"...Neviem, či si zabudla okuliare a koľkátky má dioptrie, ale toto sa mi nestalo najmenej osem rokov, tak som sa z toho tešila, aj som sa jej dokonca poďakovala:):):)
Nashi, tak aj u vás býva cirkus...mne je to niekedy tak hrozne ľúto, že nemôžeme mať normálny kľudný deň, hlavne tá staršia je upapuľovaná, večne zdutá, všetko je nespravodlivé, nafigu, všetci sa majú lepšie než ona, ona je najväčší chudák...plače ako mimino, bože, dokedy ešte?!
Inak viem, odkiaľ vietor fúka...svokra má podobnú povahu, to keď si uvedomím, tak ma ide uchytiť:( Ale hádam to nejako zvládnem, musím do nej hustiť, aby si vedela ten svoj život vážiť a aby sa na veci pozerala aj z tej pozit. stránky. Mladšia sa zatiaľ javí byť iná povaha, no uvidíme. Ja mám strach, že keď mám pocit, že už teraz to nezvládam a neviem si s ňou dať rady, tak čo bude o pár rokov? Pošle ma s prepáčením do riti a pôjde chľastať s partiou? Nemám na ňu žiadnu páku...teda teraz sa ešte čo to nájde, ale keď bude staršia, no neviem...
Nashi, tak držím palce na ten test- good luck!:)
Sage, nedostala som žiadny mail, idem pozrieť, kedy naposledy sme si písali. Pa pa!