Mam AIDS

nellka

Znova som sa pozerala, Sage, ak to máš uložené, pošli mi to, prosím ťa, znova, lebo mi vôbec nič neprišlo, už ma začína to az štvať!

sage

no tak neviem kam zmizol? dnes som ti posielala urcite mail, nellka.
nashi, toto sa mi paci, ze nie test ale trest. to musim povedat svojim studakom, ze dame si zaverecny trest.....

nellka

...ja mám tuk aj zvnútra, ale nepomáha mi to, musím sa krémovať dosť mastným krémom, hlavne v zime- modrou indulonou, ale po tej tridsiatke si kúpim možno niečo s tým koenzýmom 10...Skoro som zabudla, viete, čo sa mi minule stalo? Kupovala som si cigarety a tá pani v pokladni sa ma pýta"a osemnásť ste už mali?!" ja som na ňu vybafla, že"to akože ja?!?!?!"...Neviem, či si zabudla okuliare a koľkátky má dioptrie, ale toto sa mi nestalo najmenej osem rokov, tak som sa z toho tešila, aj som sa jej dokonca poďakovala:):):)
Nashi, tak aj u vás býva cirkus...mne je to niekedy tak hrozne ľúto, že nemôžeme mať normálny kľudný deň, hlavne tá staršia je upapuľovaná, večne zdutá, všetko je nespravodlivé, nafigu, všetci sa majú lepšie než ona, ona je najväčší chudák...plače ako mimino, bože, dokedy ešte?!
Inak viem, odkiaľ vietor fúka...svokra má podobnú povahu, to keď si uvedomím, tak ma ide uchytiť:( Ale hádam to nejako zvládnem, musím do nej hustiť, aby si vedela ten svoj život vážiť a aby sa na veci pozerala aj z tej pozit. stránky. Mladšia sa zatiaľ javí byť iná povaha, no uvidíme. Ja mám strach, že keď mám pocit, že už teraz to nezvládam a neviem si s ňou dať rady, tak čo bude o pár rokov? Pošle ma s prepáčením do riti a pôjde chľastať s partiou? Nemám na ňu žiadnu páku...teda teraz sa ešte čo to nájde, ale keď bude staršia, no neviem...
Nashi, tak držím palce na ten test- good luck!:)
Sage, nedostala som žiadny mail, idem pozrieť, kedy naposledy sme si písali. Pa pa!

sage

joj, zlato, donesiem ju k vam, k tebe, najradsej. aspon by sme mohli spolu na kavu, skoda ze nemozes uz len tak sadnut na vlak. pridite aspon navstivit zas pribuznych, uz vas davno nevideli :-)))
no vidis, nashi, je dobre mat tuk zvnutra, premasti trochu pokozku, ja budem zaraz vysusena slivka :-))))

nashira

A citam Sage ...ja sa nekremujem zatial vobec ....zatial mi to ani netreba...., ale treba mi zas odsat tuk zo stehien ...ha ha ha . A my berieme aj deti s plienkami dones ju ku mne....:)))

nashira

Ahojte!
Uuuuuu Sage ked som citala o tej bradavke aaaaaaaaaaa az ma striaslo iiiii.
Nellka s Mentolkou som v kontakte aj predvcerom sme volali. je to sila to co nas tu spojilo....ten hore..hahahha. Mentolka na nas mysli a viac uz len cez mail , alebo fon.
Sage anglin ami ide aj nejde ako co.....O tyzden mam polrocny test , alebo trest...hahahahahahhaha....uvidime. Pre istotu som si zobrala na stredu dovolenku no neviem ci mi to pomoze. Ten mesiac chorob mi nepomohol. Ja nic uz neznasilnujem. Ked nieco nezvladam tak ako by som chcela cize na 100% tak to zvladam tak ako sa da.
Dnes som troch smutna . lebo zmizlo jednemu chlapcekovi dvd priamo z dvd prehravaca a bol to original. Ja ani kolegyna sme ho po pozreti rozpravky vobec nevyberali a ono je fuc ani zalozene medzi inymi dvd nebolo vsetko som prezrela aj policku odtiahla. ....fnuk . Dnes ho chceli vratit a ja som nestihala ho hladat , lebo som mala vela rodicov a kazdy nieco chcel ...ponozky, rukavice.....tak som povedala tej mamine , ze rano ho pohladam. A ked vsetci odisli tak nikde nic.....Este zajtra poriesim ....myslim , ze aj ked to zobral nejaky chlapec tak musi byt aj niekto kto ho videl........ tak budem zajtra Sherlock. Nellka a to co ty prezivas s detmi je aj u nas . Asi pred dvoma dnami velka dostala nervu a tak tresla do dveri , ze sklo vyletelo...no ...tak som sa nasrala ako davno nie. Som jej povedala ides mat v marci narodky tak si urob kopku na dvere. A myslim to vazne . Samozrejme kupime dvere bez skla predsa mame 3 deti a uz nechcem zazit zarezany kus skla v nohe ako v osudny den.No teda uz je tolko casov ...idem do postele rano vstavam 5:30.Pa moje pa

sage

no verte - neverte, telepatia funguje u nas velmi dobre, mala si prave doniesla sama z WC nocnik. asi ju idem zacat ucit :-)))

sage

nellka a ty si dnes dostala moj mail? a minule? ja uz neviem kedy to bolo, ale niekedy od 1. januara. ja mam posledny od teba prave z 1.1. zeby nieco blblo?
ja dufam ze aj nam vezmu malu do skolky. dost trpnem, no a este sa musi oducit od plienok do septembra. ked chodime pre syna, velmi s ajej tam paci, vzdy ide hned sama do triedy a vsetko obkukava. ale ked tam bude bez maminky, bude to zas ine.
nellka, ked ta to potesi, ja uz pouzivam krem proti vraskam. neviem ake je to ucinne, ale niecim sa natriet aj tak musim.

nellka

Sage, ja som včera písala, tak teraz neviem, či som to zabudla poslať, či čo sa stalo, ale vidím, že to neprišlo:(
Tie deti sa vôbec nedajú ustrážiť, vylezú hocikam, aj to moje malé behá po stole, stojí na stoličke, štverá sa dole hlavou z kresla...a niekedy to dopadne zle, ale obyčajne dobre.
Nemám nič nové, dnes sme trocha pobehali s malou po meste, boli sme sa popýtať v škôlke že čo a ako...vyzerá to tak, že ju zoberú, to ma teší:)
Zajtra ideme na prvú babskú jazdu v histórii, tak sa teším, len to nechcem zarieknuť, aby všetko dobre dopadlo, ide nás päť báb, na dve noci. Ideme popritom oslavovať kámoškinu 30tku...joj, aj mňa to za pár mesiacov čaká, už aby som pomaly začala kupovať krémy proti vráskam:)ha.
Tak papa a píšte!!!