Mam AIDS

sage

taaak, nashira je uz vo vodorovnom rozpolozeni.... dufam, ze dnes vybavila na urade vsetko k jej najlepsej spokojnosti. zabudla som sa jej to spytat.
okrem toho som dnes dooost dlhu chvilu hladala telefon. mensie z deti sa s nim hralo. nasla som ho zasa kdesi v utrobach gauca. to su mi skryse. mozno tam najdem aj tych 36 miliard slovenskych korun, ktore este nie su vymenene na €. a ani nebudu, vsak len moj kolega odklada do zbierky, normalne aj pattisicovku. tak mu vravim, ci to nie je skoda, peniaze susit v zbierke.... vsak peniaze su urcene na to, aby sa minali.

nashira

Nellka najlepsie je mat schranku na gmaily. Skus si zalozit. Je tam kapacita a aj dobra grafika.Fotky sa tam zobrazuju v pohode.Skus to proooosiiiim.
Sage a mam augmentin a tiez sa cudujem co robi take sceny , lebo to nieje ani horke. no aj tak ho z toho natahuje.
Nellka anglictinu mam prelozenu este neviem na kedy to musim dohodnut s tetou vyucujucou. A humor ten sme si zapriali na noyy rok tak asi sa to splnilo. Som unavena cucohustky moje.

www.youtube.com

nellka

Baby, aj vám poslala Mrvulka fotky? Lebo ja tam nemôžem nájsť žiadnu prílohu:(, proste tam nie je, nechápem to a tak som sa potešila, uuuuááááá!!!!!

nellka

Nashi, Sage, vy ste ale vtipné osôbky:):):) Máte ten dar, podobne, ako Mentolka, napísať to tak, že aj keď je to vážne, tak je to zábavné:):):)
Dúfam, Nashi, že je tvoj malý poučený a vypľúva len tých 25ml navyše a nie viac!
Aj u nás je teplo, to asi všade, 5stupňov, fuj, prší, tiež čakám, čo takéto super počasíčko prinesie. Deti už dlho neboli choré, tak aby sa to teraz nevyblblo, však raz musí, že...
Nashi a myslíš, že ja som to robila inak?/myslím podávanie liekov:)/ako ty? Nasilu,aj odsávanie, ani som sa už nesnažila ju ukecávať, len aby to bolo rýchlo a čo najmenej skončilo tam, kde nemá. Tá staršia mi tu koľkokrát plakala, že ju mučím, myslela si, že ju to bolí, ale aj keď som jej to vysvetlila, tak radšej išla preč, lebo inak plakala.
A tú anglinu si na kedy prekladáš?

sage

nashi, to mate zinnat? ja uz ked budem moct vyberat, vyberam si radsej augmentin. ten je lepsie znasany :-))) a mam menej prace s utieranim vsetkeho lepkaveho...