Mam AIDS

mrvulka

áno,áno,aj som vierka naďalej,len zaregistrovaná.A tie grilážky,no super.Aj nám chutia veľmi.Robila som ich na dvakrát,a ani stopy po nich.

mentollka

Dakujem vierka,nebola si predtym nahodou vierka? chichichi.No co mas new,este stale pracujes?
Predstav si ze pred vianocami som sem nazrela z jedneho notebooku a prave si tu niekomu pisala navod na grilazky tak som si to zapamatala a na sviatky sme mali grilazky "a la vierka" a chutili fantasticky.Mnam este teraz mam na ne chut.

mrvulka

ahojte,mentuš,VITAJ.Chýbala si...ja som sa dala na vyšívanie kolekcie domčekov.a potom si vyšijem také nádherné kuchynské motívy.Tiež je tam sada asi 5-tich obrázkov .

mentollka

To je nic oproti tomu ako sa tesim ja.Hmm a to sampanske je super,presne take mam rada.Ja pripijam este na zdravie aj mojmu sponzorovi.No co vy sibalky ako si tu nazivate,co mate nove,co som vsetko zmeskala? Ktora ste najnovsie tehotna? Zeby palomino? Kchrŕŕ

nellka

Mentolka!!!!:):):) Vitááááj! Ty si s dvomi ll? Čo sa ti tu niekto zaregistroval pod menotolkou?
Som rada, že ťa tu opäť vidím, už sme sa tu na teba tešili, prebiehali tú prípravy na oslavu tvojho comebacku:) Tak by sme si mohli aspoň virtuálne štrngnúť---cing!Mňam, dobré je to šampanské, správne vychladené...ááááách...

sage

jaaaaj, no konecne, ci s dvoma m, alebo l, to je jedno, hlavne, ze si to ty, prava, nefalsovana, svieza, mentolova.
tak oslavme prichod mimozemstana, ci mimoaidsana

mentollka

Jezis to je pocit vidiet svoj nick znova doma :-)))
Gratulacie a kvetinove dary prosim posielajte na adresu....chŕŕŕ

nashira

No toto....som udivena , ze 2€...to je uzernictvo.Ja som neplatila ani za vstupnu prehliadku,ale mam super doktorku tak to asi preto.Mna sa opytala ci mi to preplatia a ja , ze az po 3mes. Tak mi neratala ani korunu. ma soc. citenie....nastastie.