Mam AIDS

sage

nashi, mali ste vcera coitus interruptus?
aby si necakane neotehotnela :-)))
suseda mi vcera vravela, ze jej vnucka, ktora zije v UK a momentalne je tu doma s dvoma detmi otehotnela. jej manzel tu bol za nou len na tyzden cez vianoce. mladsi chlapcek bude mat v oktobri dva roky, tak im to asi vychadza, ze uz budu vtedy traja.
nas maly chce este braceka, sestricka sa mu nerata. vzdy tak smutne povie, ze chcel davidka ...
aj my uz cakame na mentolku, kedy konecne prispeje ;-)
nellka, zijeme, ale uz ma teploty aj mala, celu noc som vstavala k niekomu mrnciacemu a davkovala sirupy, jednemu 2 a pol ml, druhemu 7 a pol. este ze im ten ibalgin tak chuti. vysledok vyteru sme vcera este nemali, za zdrap papiera ako ospravedlnenie do prace som zaplatila 2€. mne sa to platenie za take nieco akosi prieci, nechapem dovod....

nashira

Bre ranko tak kto da rannu kavicku? No mohla by i Mentolka no neviem kde to viezí...Chem jej zavolat az po 8mej, aby som nezobudila v nevhodny cas celu rodinu , ale fakt som zvedava. Saginka vcera sa mi uz nedalo manzel ma zlakal do nasej loze...kde prebehol uz asi 4 pokus o zblizenie,ale opat to deti prekazili:(((. Tak sme si slubili , ze na vianoce nam to urcite musi vyjst.

nashira

No teda Nellka ...len aby ste nepredali dom skor ako si kupite nejaky novy...hahahah.To by z vas 1-2-3 boli bezdomovci. No ja sa nemozem ani vybrat z postele. Nechcete ist namiesto mna na kontrolu s detmi ...zaplatim...hahahhaha.

nellka

Nashi, tak vy ste taká vibrujúca domácnosť:):):)!
Super noc máte za sebou, len čo je pravda, hádam si to cez deň dospí...
Ja dnes upratujem, len nie a nie sa do toho dokopať. Včera sme demontovali skriňu- predali sme ju kamarátovi/teda mu predal, on je na to odborník-chi/ a novú ešte nemáme. Chceme vstavanú a ešte ďalšiu do druhej izby, takže mi momentálne chýbajú dve veľké skrine. Jedna izba je celá zahádzaná vecami, ešte aj v spálni mám kôpku, malá má veci v mojej skrini a tá staršia v takým malých skrinkách v komínkoch až po vrch, no hrôza a des, ani mi sem nikto nemôže prísť na noc, lebo ich nemám kam uložiť.
Sage, žiješ?

nashira

No super Nellka tak ti gratulujem.Uvidis nas zivot s gmailom bude ovela lahsi a krajsi.....hahahha.
Ja mam inak brutalnu noc za sebou . Maly v noci ordinoval ako uz davno nie.Prehadzoval sa daval nam prsty do nosa,valal sa po nas. No mala som dost rano. A to este ked bol teraz rano v detske tak od srdu zaplesol dvere , ze sklo v dverach vibrovalo a mne potom vibrovala ruka na jeho ritke:))).Ideme dnes na kontrolu tak chcem ostat aspon v pondelok este doma , lebo preliecujem aj malu. Tak pekny den dievcence.

nellka

Ahoj, dievčatá, tak som sa zaregistrovala na ten gmail. Som nellka30@gmail.com, takže som to stále ja:) Sage, ozvi sa!
Vierka, ďakujem za tie fotky, na jednej som si všimla, že máte takú školskú tašku, ako má moja dievka:), sranda, bol k tomu aj peračník a také vrecko na tv.
Detičky máš zlaté, zvlášť to najmenšie, ako sa tam"prasí" s tým jedlom:), veľmi milé tváričky:) Komu ste to boli na svadbe? Neviem, či si to aj nespomínala, ale keď mne pamäť vynecháva...dopredu sa ospravedlňujem, ak si niečo aj v budúcnosti nebudem pamätať, to nie je tým, že by ma to, čo mi píšete, alebo hovoríte, nezaujímalo, ale tým, že mám fakt naprd pamäť.

nellka

No blázen!:) to je mi teda koníček...
Sage, ďakujem, fotky dorazili:)
Dnes sa mi už nechce, ale zajtra vyskúšam ten gmail.

sage

nellka, naco by ti bola nova schranka na azete? normalne si daj www.gmail.com a registruj sa.
nellka, kolega ma "len" 1 pattisicovku v zbierke, ale ostatne bankovky a mince ma po 1 ks z kazdeho roku, si spocitaj, kolko je to len napriklad tisicoviek..... ja byt jeho zena, vezmem zbierku a idem si kupit nieco na seba. deti uz maju velke, ale keby boli mensie, tak by som ich vzala do hrackarstva a povedala - vyberajte, tatik plati :-DDDD

nellka

Bóóóže, načo bude tvojmu kolegovi 5tisícovka v zbierke?! To mi už fakt príde pritiahnuté za vlasy, však nech si ju prefotí, keď sa mu tak páči.
Baby, doteraz som telefonovala s mojou kolegyňou, skoro dve hodiny! To sa mi ešte nestalo, obe uši mám červené a polohluché.
Idem pozrieť do tej mojej schránky. A keby som chcela ten gmail, tak to by som si musela zakladať novú schránku na azete?