Mam AIDS

nashira

No takuto rozpravu tu mame a hele. Ja chcem ist von. Je tu slniecko a raz sa mi chce a potom uz nie a tak. Mam mat svoje dni tak som nejaka naladova.Pred chvilou som tu tancovala, ale musela som si podrzat prednosti , lebo ma uz bolia ....hahhahaha ked sa natriasam. Niekedy dostanem... ani neviem ako a niekedy mam fakt skvely tyzden pred tym.

sage

teraz neviem, ci nema sopliky ako sprievodny jav chripky. ale uvidime zajtra, som zvedava na vyter. len nech jej teplota klesne. vido na nej, aka je vycerpana, len lezka a spinka. este dobre, ze sme mali doma aj capiky, ked vyvratila celu davku ibalginu.
ja ani neviem, kedy budu mat deti v skolke karneval, ale zda sa mi, ze vo februari. u nas je to jasne. maly bude rytier. pripadne pirat. ale skor to prve.

mentollka

Aha ja som myslela ze chytila teplotu ako sprievodny jav tych soplikov co ma.Tak to mi je luto chripka je riadna svina a deticky vie pekne potrapit,zvlast take malicke.

mentollka

Inak ked sme uz pri tom,asi by som to nemala hovorit,ale nam bolo teraz v nemocnici super s malou.minule ked sme boli tak tam bola primarka stara struktura,stara dievka nervozna,proste hroza.Teraz odd.vymalovane,vesele,vsade same postavicky z rozpravky,jedalen urobena ako podmorsky svet,chobotnicky,zaclonky s rybkami,detom to vobec nepripadalo stresujuce prostredie.Bol tam aj pc,mala v kuse drvila hry :-))) Je tam novy primar a vsetci lekari aj sestricky boli mili,komunikativni,ochotni.V pohode.Bola som milo soknuta.

sage

no vsak mame chripku, najprv som ja mala, od minulej soboty, potom syn a teraz mala.... a cikat cika, aj ked je to koncentrovanejsie, ale plienka je mokra. ona ma teploty este "len" od piatku vecera. dufam, ze zajtra bude lepsie.

mentollka

Sage nezda sa ti ze sa to chuda trapi uz pridlho?Ja by som uz asi panikarila a volala znamej dr.Ta sa ma vzdy prve spyta ak zvracia kedy naposledy cikala.Alebo ci drobec nechytil chripku..hm.V kazdom pripade vam drzim palceky nech aspon ta teplota uz ustupi.

sage

ja uz nepamatam, kedy som sa naposledy venovala rucnym pracam :-)))
teraz mam prave starost o malu, nechce jej klesnut teplota, take je utrapene, este aj vodu vyzvracala, nastastie nie vela. tak uvidime, ako jej bude.

mrvulka

áno,mám časáky .aj ja mám vyšité detské motívy-snehuliačika a macíka a pod nimi majú vyšité svoje mená.Ale len tí dvaja starší,a ešte nie sú zarámované/chválabohu už cca 6 rokov?/

mentollka

Dnes pracujeme na karnevalovom kostyme,starsia chce byt cmeliak,uz mame cierno zltu suknicku z krepoveho papiera,ciernozlte tricko,tykadla,este chyba zihadlo a kridla - to bude najvacsi problem.Mama kupila mladsej kridla v papierku za 5 eur a to sa mi zda dost a aj tak cmeliacke nemali.Mensia zas chce byt motylik :-)))

mentollka

A podla coho vysivas,mas nejaky casopis?To take male domceky a potom si ich zaramujes do obrazkov? Ja ked som bola tehotna tak som vysivala zasa odusu detske motivy,vselijakych macikov,zirafky a ine a chcela som to zaramovat do detskej izby nad postielku.