Mam AIDS

nashira

No a otepluje sa nam aj tu na aids . Prikladame polienko ku polienku a zacinam sa tu citi ako pri krbe....nechcela som napisat teplo , aby to nevyznelo tak ako nema...chrrrrrrrrrrrrrr.Za hodinu aplikujem...oooo fnuk.A mam mu davat 3,75 ml No do odmerky si dam 4,lebo ten zvysok zarucene vyprskne.

sage

hej, aj ja som pozerala, ci by som nemohla niecim prispiet, ale uzkostou netrpim, nastastie.
inak, u nas sa oteplieva, uz ma aj syn zvysenu teplotu, bude veselo, chudatko, cakala som to, aj ked som dufala, ze ho to obide. niet divu, ked kaslem na deti :-)))
a to mucenie deti poznam, ja zlahka prisadnem malej nozky a trup, rukou chytim rucky a sup, a ona prska jedna radost. tak este jeden surovy trik a musi prehltnut. podobne je to s odsavanim hlienov. neviem, ci nase stare susedy pamataju ako oni zapasili so svojimi detmi, ked chceli aplikovat medikamentoznu liecbu, ale dufam, ze budu mat strpenie aj nadalej a neudaju nas na socialku. syn je uz rozumny, jemu sa da vsetko vysvetlit, chape, ze je to potrebne.
aaa, k jeho anglictine, dnes som lupala pomaranc a on mi vravi s anglickym prizvukom, citujem: "pomorindž". taaak som sa smiala. hippopotamus je pre neho asi jednoduchsi ...

nashira

No Nellka pre maleho je to tyranie ....uz ma paniku ked vidi aplikator medicinky...odmerku.Tak je to zapas . Ale s Mentolkou sme sa bavili a ked som jej opisala proceduru tak to robila podobne tak sa citim lepsie potom. No a som si to predstavila ...to prevtelenie...abraka dabra...chrrrrr. Dam si nahradny termin ozval sa bojko vo mne ....duch strachopud...hahahhaa.

nellka

Sage, pripájam sa k Nashi, že to máš hektické...ale topinky si robiť nemusela a ani leštiť zrkadlá, plná energie asi nebudeš, keď si chorá, tak rob len to najnutnejšie. Už ťa nechám, nebudem ťa tu vyučovať, ja len tak v dobrom, mám v blízkom okolí veľmi zlú skúsenosť s prechodenou chrípkou...
Nashi, tak čo, bola si sa "trestovať?" /to je ako restovať- haha/
To o tom prevtelovaní...hneď sa mi vynoril obraz Whopi Goldbergovej v tom filme duch, ako sa Patrik do nej prevtelil...tak nejako si to predstavujem aj u Nashi- chi- vypleští oči, zavejú jej vlasy vo vetre/aj keď v miestnosti bude bezvetrie/, zmení hlas...a angličtinu bude sypať ako z rukáva:)

nashira

No musis sa vzopriet tomu ucitelskemu duchu co je v teba a prevtelit sa bez podmienok...hahhahaha. Vazne uvazujem , ze si presuniem termin dnesneho trestu , lebo este aj doucko mi vcera zlyhalo...fnuk. Moja doucjuca ochorela...mohla som ist , ale ona ma anginu a keby som ja dostala anginu to by bolo vela ludi v ohrozeni.Som si povedala , ze dorana uz nebudem nic jesta a predstavte si , ze uz to na mna prislo a premyslam co by som si dala....hahahahahaha. Poslala som vam mail ...moj oco mi odpisal...,ze no to je toho ja to dokazem s dynou...hahahhaha. Tak som mu napisala hahahaha....ukaz...hahahaha.

sage

jeeeej, nashi, chcem sa prevtelit, tak rada by som ti trochu pomohla. tak si povedz cas a miesto, kde mam do teba vhupnut, budem ta len navadzat na spravne odpovede, nie odpovedat za teba, to by nebolo ono.

nashira

No podvecer ti navrhujem , aby si sa prevtelila do mna a sla na polrocny trest ...hahahhahahahahhaha. no a chapem to , ze to mas hekticke tak prijmi moje virtualne silne objatie :))).
A Nellka aj ja som sa dnes cudovala co to za jar ku nam uz prisla. Keby bola taka pekna zima ani moc chladno a slniecko to by bolo.U nas je clapkanica a ked to pomrzne to bude. My sme boli pred tyzdnom v nedelu na strbskom plese bolo tam prenadherne ak sa posnazim poslem vam aj foto.Bolo krasne +1 stupen a snehu deti sa vysantili. Ja som si kupila novu penazenku a vsetci sme odchdzali uspokojeni.