Ej, Sage, už štvrtý deň teplota? No ďakujem pekne:(, ja viem, že mne sa to dobre hovorí, ale nemala by si to prechodiť, je to strašne nebezpečné, nechcem ťa strašiť, ale fakt, že je.
Tak ty spolupracuješ s doktorkou takýmto spôsobom? Super, ona je tiež určite rada, že ťa má:) Bioparox je vlastne lok. atb, tak dúfam, že ti to zaberie, ale ležkať by si mala...
Pani dr tvojej malej bude asi náladová, keď je taká protiva /teda občas/, to aby si tam pomaly išla so strachom, čo zas bude.
Ja tiež nerada chodím k dr, presne ako ty aj ja viem, čo jej dá, akurát čo by tam nachytala ešte čosi horšie, tak načo. Idem tam jedine vtedy, ak veľmi kašle, alebo má horúčky, ale sopel, hnačka a pod.to si riešim doma. S týmto pohŕdavým postojom som sa už stretla, ale vždy len u mamičiek teoretičiek, kt. ešte deti nemajú.
A tipujem stretptokoka, ale hemofila. Od septembra to asi nebude od zúbkov, sranda, ako sa na tie zuby všetko zhadzuje- teplota, hnačka, sople, mrzutosť...ja nehovorím, že to nebýva, keď idú zuby, ale pokiaľ to trvá dlho, tak to nie sú zuby.
Hnevá ma, že sa topí sneh, dlho nevydržal, malá je smutná, akurát sa trocha naučila lyžovať a už nemá na čom.
Tak papa a veru, Nashi, ber tú očr pozitívne, bez stresov z roboty a kolegýň. :)