Zdravim vospolok. Tak my sme na ocerke/ s Tomaskom/. Uz tento tyzden ak nam to vyjde by sa k nam mala pridat aj Mentoluska.Uz sa tak tesim. Dufam , ze sa tak stane. Malemu som dnes davala sirup a zas ho vypluval . no tento krat je to dolezite aby ho popapal , lebo uz dlho kasle a treba to preliecit . zas ho vypluval tak uz som si povedala ked to nejde po dobrom tak to pojde po zlom. A tak som to po takej procedure /co vam ju opisem len medzi nami hahahha/ nakoniec donutila antibiotika preglgnut. tak som zvedava co bude dnes vecer..aaaa dufam , ze to pojde dobrovolne., lebo nasilie uz nechcem.
Sage, tak ako? Bola si v tej robote?
Dnej je dva stupne nad nulou...tak sa ani nečudujem, že tie potvory bacily a vírusy zase rozmrzli a skáču na ľudí:( Klop, klop, ja som nebola chorá, ani nepamätám. Ale rozhodne netvrdím, že mám k chrípke pozitívny vzťah- haha/ že, Sage:)/
no nič,babenky,idem ja drichmať.sage,aj na mňa niečo lezie.Už viac ako týždeň mi je vkuse zima.Minule,čo mi bolo na grcanie,"prichádzala" migréna,ale predčasne som vzala tabletku a prešlo.Majte sa krásne a dobrú noc.
tak,tak.pod lampou najväčšia tma.Škoda,že nemáš skype.nejde o telefonovanie,ale sem tam by sme popísali aj o niečom inom,čo nepúšťame do éteru.Však Sage ,nashi
Tak ho asi nemám, nevadí, ja aj tak nerada telefonujem.
Sage, budem na teba zajtra myslieť, však uvidíš, ako ti bude, ale dávaj si na seba pozor.
Ozaj, najprv ma napadlo, že ste sa v decembri stretli, až potom mi to došlo, áno, pochopila si správne:)
Tak dobrú noc a ničím nerušené sny!:)
no, nellka, vcera ma priserne bolelo, pri kasli, rezalo, drasalo. dnes uz nie, len trochu hrdlo, ked kaslem, a som zahlienena.
u "vierky" som bola v decembri :-))) kedy tym myslis gynekologicku prehliadku.
tak co, nellka, mas skype?
vierka, aj ten puzzle som videla na fotke. a nadherne deticky, fakt zlatucke, blondave, usmievave.