Mam AIDS

mentollka

Nezabudnite mi pripomenut,ked ma sem niekedy v lete pridete navstivit,ze vam ho mam ukazat ako atrakciu okresu a stredoeuropsku raritu :-))

mentollka

On totizto byva v dedine v centre,do obchodov,na postu a vsade chodi vyhradne v bielom plasti (image nie?)a ma plne vrecka liekov,pre kazdy pripad keby stretol u masiara niekoho s teplotou a pod.A on sam hlta denne x liekov a vitaminovych pripravkov.Normalne to zerie ako Gagarin kynedril.

mentollka

kroooch ze : dobry den pan doktor ako sa mate? a on sup vyberie palicky z vacku a bac mi ho do hrtana a kym mi stihnu vytrysknut slzy uz mam druhu palicku v nose.Blé.No sibnuta predstava.

mentollka

No zas som raz tipovala spravne :-) Ale to asi iba preto lebo sme tym sami x krat presli a mala tie iste priznaky,len s tym rozdielom,ze nas pediater je stary podozrievavec.Ten robi kazdemu pacientovi vytery pri kazdom sopliku a kazdom prechladnuti.Pomaly sa ho aj bojim na ulici pozdravit aby mi vyter nespravil kchr´´ krooooch

sage

taaak deti, vysledok vyteru z nosiska nasej malej priserky je znamy. ake boli vase tipy? bingo! pracdaze ma sopliky od toho, ze jej rastu zubky, nevadi, ze od leta neprestajne.... a od zubkov zrejme sa jej do nosa nastahovali masivne kolonie moraxelly a streptokoka. neviem ani co tam vsetko ma, lebo som telefonicky rozpravala len so sestrickou a ta nebola ochotna ma velmi informovat, takze len tolko som z nej vymamila. ale predpokladam, ze tam ma zasa aj haemophillus parainfuenzae.
dnes tam vraj nebola dr. tak zajtra skocim pre antibiotika, sama som zvedava, ci sa udrzim a slusne nepripomeniem doktorke jej teoriu o zubkoch.

mentollka

mentoliatko je ostrihane ako vzdy,tusim na paza sa tomu hovori?.Ona mala dovlani dlhe vlasky len jej to nepristalo,mala ich strasne jemne a riedke,po maminke.A tie kridla..poslem fotku potom ked sa mi bude chciet :-))Akasi som zlenivena.

sage

mentolka, tak ako je ostrihane male mentolciatko? dopadlo to dobre? ja som naposledy strihala maleho asi pred mesiacom strojcekom, ale uz nebudem. to je mucenie dietata. on sa trasie, boji sa toho. to nas tatik si mysli, ze ked jemu je dobry strih so strojcekom, ze bude dobry aj pre syna. navyse, viac sa mi paci, ked ma trochu dlhsie vlasky, vyzera tak detskejsie.
malej je uz lepsie, zobudila sa popoludni a uz ju zaujimaju aj hracky, farbicky, uz bude len lepsie, dufam.
mentolka a ake su tie papierove kridla? to si neviem predstavit.
aaaa, fuj, cosi tu smrdi, ideme menit plienku.... papa

mentollka

Sage jednoznacne to treba skusit !Mne zasa znama tvrdila ze mala strasne rada sladke a po tretom porode nemoze sladkosti ani citit,tak sa asi dam nahovorit aj ja lebo pri takej spotrebe cukroviniek aku mam teraz budem o par rokov vhodny kandidat na dokumentarny film o zivote velryb.kchrŕ´ghjcrŕŕ

sage

ja nemam ziadne predmenstruacne tazkosti, akurat od posledneho porodu mam silnejsiu menstruaciu a cyklus kratsi :-((( vynahradza sa mi tym snad to, o co som v mladosti prichadzala? to boli cykly dlhokaaaaaanske, krvacanie slabe a bolesti takmer ziadne, len vynimocne.
teraz mi stale vyjde prvy, druhy den dokonca tak nevhod, vzdy ked v praci musim stat a este viac vnimat vsetky tie nepriaznive sucasti tejto tortury. jedna znama, ktora ma tri deti vsak vravi, ze jej sa po tretom porode vsetko znormalizovalo, tak co vravite, mala by som to skusit? chacha.