Mam AIDS

sage

ja ani tak nechcem zmenit pediatricku, ona je inak fajn, len keby bola trochu opatrnejsia. asi sa ju budem musiet naucit len ovladat, aby spravila to, co chcem ja, alebo co si myslim, ze by bolo vhodne, teda "taktne" navrhnut vysetrenie. tak ako som sa teraz taktne vrutila s malou na ten vyter.
najhorsie je, ze deti maju stale vyssie teploty, uz mi to pripada ako nekonecno. takmer tyzden. no ale co chcem, ked ja sama som mala horucky 5 dni.

nashira

No Sage to vas lutujem taka doktorka,ale aj aj mam taku svojsku...aj na detskom mi povedali , ze by bolo vhodne vymenit.
No a ked si uz spomenula tu erotiku...tak niesi jedina cco si to myslis ...hahhahaked som bola s velkou ked bola este mala hospitalizovana v nemocnici tak som si tam objednala pizzu. Mlady muz v telefone mi hodil podla neho kompliment a povedal ...Vy mate taky eroticky hlas...no som v miernom soku ostala....ha. Ze matka co je vystavena a ustrachana a hladna ako styria a eroticky hlas ....No toto...

sage

no, nashi, neviem si predstavit tvoj eroticky nizko posadeny hlas spievat vyssie tony :-DDD
nam este stale nie je do spevu. malej som bola dnes pre antibiotika, ked som povedala dr. ze od vcera uz ma krvave sopliky, tak mi vravi, ze neviem ci by nebolo dobre dat aj lokalne antibiotikum. tak jej vravim ze ano. mame teda aj pamykon aj augmentin. videla som vysledok vyteru, mala tam aj safylokoka, nie zlateho ale epidermidis. a hned tam bola uvedena aj citlivost alebo rezistenciu na jednotlive druhy antibiotik. ake to maju lekari jednoduche :-)))
pytam sa, ci prideme po dobrati na kontrolny vyter a ona ze netreba, ze len pri klinickych priznakoch. ked tieto nebudu, netreba vobec chodit. tak som zvedava, ako dlho budeme bez soplikov.

nashira

uz si to hram a spievam aj s klavirom...no mam tam pasaz co nevytiahnem a mierne tak skrtim hlas...hahahhaaTo by ste chceli pocut prisktrenu nashiru ako spieva mierne vysky....chrrrr

nashira

No ja mam prvy krasny den v praci za sebou . Uz som riesila...../v duchu nadavam/. Kolegyna ala problemka mala zasa problem tak sa spravala ku mne ako sekera...hahahha. No a kedze ja niesom hadam o nic horsia sekera taka som jej povedala , ze si dame summit...chrrrr a povieme si pravdu do oci. No bolo to huste a naznacila mi , ze stale mozem odist...ha ha ha. No dievcata mam dnes zaujimave chvilky za sebou. Nech je ako ma byt. Ti poviem Sage radsej by som tu tvoju malu opatrovala ako toto...fakt.

mentollka

Veru skatula a kludne jej povedz co mas na jazyku,ja by som si neodpustila aspon zopar ironickych pooznamok akoze sa mentolka volam :-)))
Nasa mala tiez sopli odvcera,ale nieje to nic strasne.Dufam ze malej sagulke je uz lepsie a neteplotujete.

nellka

Sage, je to škatula, tá vaša doktorka, to jej predsa mala urobiť kontrolný výter, bože, keby to bola nejaká veda, ale zobrať kontr. výter je predsa samozrejmosť.
Tak vidím, že opatrovateľka zatiaľ nikde. Napíš mi na mail, čo už to bolo všetko pasé?!
Veru sme riadne rozlezené...na všetky strany.:(
Hlavu mám ťažkú ako slon, idem už spať, tak zajtra, pa!

sage

tak asi vo mne. ale zas ona je v pohode, kym som nablizku... dokelu, preco ste vsetky tak daleko, hm? aj mentolka, aj nellka, aj ty vierka? a este aj nashira.
a co robi tajny agent? este nezistil co je s hankou? chcela by som vediet ako sa maju.