Mam AIDS

nashira

Moja mala si sama robí prazenicu...Pripraví si panvicu da si olej ,nahadze vajcia..no toto. Normalne so z nej prekvapena ...ved ma iba 6. No nestrati sa ta mala zena.

nashira

Prajem pekny vecer internetova familia!
Ano Vierka som vytrestana az az. Nellka dajme si dohodu , ze vysledky testu su nepodstatne ...hahahahha. Verte mi vsetko bude dobre...hahahhahhaa

mrvulka

nellka,pošlem aj môjho starého,nech sa pridá k tým trom.Rozumeli by si.Ozaj baby,z nášho domu sa pomaly ale isto stáva Bermúdsky tojuholník.Cumle strácame pravidelne,a to takým spôsobom,že malej dám do rúčky cumlík,plienku a v druhej drží fľašu s mliekom a pije.Kým dopije mliečko,cumlíka niet.Kameň a voda,niet ho.Potom musím poodsúvať všetko okolo postieľky,...ešte že máme 6 cumlíkov./ale momentálne už len dva,ostatné je nutné pohľadať.robota na celý večer.Nashi,ako?vytrestaná????

nellka

Mentolka, ale však diplomovky budú tiež písané tak, že tam budú isté prvky rovnaké:), Sage, toto ti nezávidím, všetko to čítať a hodnotiť, ach jo.
A čo máte nové? Včera som ti písala ešte večer mail.
Nashi, kedy budú výsledky testu? Dúfam, že to bude ok:)
Môj muž mi oznámil, že sa prihlásil na angličtinu, ešte s tromi chalanmi, k nejakej súkromníčke, no chudera, vopred ju ľutujem, môj starý vôbec nie je na jazyky, ale keď tak po tom túži...Niekedy mám pocit, že sa už musí strašne nudiť, dúfam, že keď sa už na to dá, tak to vydrží nejaký ten rôčik, lebo ako ho poznám, tak som už v tomto skeptická.

nashira

No ja som boal na anglicitne Mentus.Som pisala trest....Sa usmiala na mna ucitelka a spytala sa ma , ze ako. Tak som jej povedala a, ze sa aj zasmeje ked to bude opravovat. A ona , ze uz aj plakala ked taky test opravovala . Tak som jej povedala , ze aj si popalce urcite. Tak sa smiala a tak som jej povedala nech si to uzije...hahahhaha. Manzel povedal , ze som drza,ale to neni pravda ja som bola len zartovnicka...chrrrr.

sage

mala ma obcas pozoruje, ako si po umyti vlasov davam penove tuzidlo. asi pred mesiacom sme mali navstevu a dala som jej trolinku slahacky na prstek, ona na to pozrela a sup, sikovne vmasirovala do vlaskov :-))))

sage

.... tak ako ja malej niekedy musim vysvetlovat, ze mlieko nie je maso a netreba ho hryzt :-))) a uz si pyta pit mlieko so slovami píko, píko, píko. a ked vidi seba na fotke, vravi - Káka.