Mam AIDS

mentollka

To moze byt zaujimave citanie pred spanim take diplomovky.Ja som vcera docitala keleovu vasilkovu a teraz mi sestra doniesla nagyovu dzerengovu ale zacinam mat pocit ze pisu stale o tom istom,kazda kniha v sebe nesie tie iste prvky.Posli zopar diplomoviek ci bakalariek nech si pocitam.

sage

mala uz spinka, rozkaz splneny, mentus :-))) ale zaspala este predtym, ako som si to precitala.
opatrovatelku este nemame, ani by som ju teraz nezverila do cudzich ruk, ked je taka chorucka, ale mama uz ma naozaj dost.
dve deti na starosti... idem im nieco uvarit na zajtra.
ja uz zacinam mat husto. konecne sa buduci inzinieri rozhybali a zacinaju konzultovat diplomovky, bakalari bakalarky. budem citavat az do maja po nociach v posteli...

mentollka

...inak kde ste vsetky? Vierka uz tolko nevysivaj,budu ta boliet oci,nellka uz si sadni,nechaj ten riad,sage uspi malu a zapinaj pc a nashi ty sa nerozculuj na detoch,mas ich v praci dost nie? No tak sup sup sup !

sage

ahojte dievcence. tu sme, zijeme. mala sa ma ako-tak dobre. uz dnes nezvracala, ani teplotu nema zvysenu, len je stale uplakana, unavena, len pospava. a velmi mi chybaju jej vesele ocka a jamocky v lickach. ale snad uz bude lepsie. dakujem vam za podporu.