Drzal ste niekedy hladovku?Ake mate skusenosti?Ja som nou schudla 15 kil.Dosiahla som vahu,ktoru som chcela.No odvtedy neviem pravidelne jest.Pribrala som 5 kil,striedaju sa u mna obdobia hladoviek a prejedania sa.Takze asi jojo efekt.Ale chcem ist zase na hladovku a dat dole tych 5 kil.Vtedy som sa sama sebe pacila,teraz uz nie..Drzte palce.Ak tu niekto niekedy drzal hladovku,napiste svoj nazor:)
Hladovka
ahojte.Ali,ano viem,ze nie som od toho daleko,ale potrebujem schudnut.A to co najrychlejsie a viditelne,tak.. hmm Anonym dakujem,hmm a preco by som mala trpiet?Ked schudnem,pokusim sa normalne jest a udrzat si to,aj ked to bude tazke.Anka dakujem,pozrem sa na to:) Zapojte sa aj dalsi,ak ste uz vydrzali niekolkodnove hladovky a napiste,co ste prezili.Ci ste schudli a naspat nepribrali,ako ste to prezivali.. dakujem:)
Ak chces drzat hladovku tak ti odporucam kupit si knihu:Hladoveni pro ZDRAVI. Autor je MUDr.Vilma Partykova v tej knihe sa docitas o metode liecebneho hladovania. S hladovenim treba zacat pomaly a treba pocuvat svoje telo a to si samo povie kolko vydrzi.Trpezlivost sa vyplaca.L
ahoj NO tak ti poviem je to dost nebezpecne pokial nemusis nerob to je to pre tvoje telo dost nebezpecne...Chces si tym ublizit?Mala by si zajst doktorovi, neviem kolko mas rokov ale ak budes starsia tvoje telo nebude primat take mnozstvo jedla a budes na to zle.Radim ti zajdi za doktorkou a pokecaj s nou pokial je to este teraz mozne.Radsej byt silnejsia ako trpiet cely zivot...pa
ahoj. napadlo ta, ze by si mohla mat co docinenia s anorexiou? kolko vazis a kolko mas rokov? ja som drziavala hladovky, ale jedno-dvoj dnove. radsej som s tym prestala.