Drzal ste niekedy hladovku?Ake mate skusenosti?Ja som nou schudla 15 kil.Dosiahla som vahu,ktoru som chcela.No odvtedy neviem pravidelne jest.Pribrala som 5 kil,striedaju sa u mna obdobia hladoviek a prejedania sa.Takze asi jojo efekt.Ale chcem ist zase na hladovku a dat dole tych 5 kil.Vtedy som sa sama sebe pacila,teraz uz nie..Drzte palce.Ak tu niekto niekedy drzal hladovku,napiste svoj nazor:)
Hladovka
Mrkni na www.pust.cz
Ahoj, no hladovka to nie je dobre riesenie. Lebo len trapis oraganizmus a mozes si pokaslat aj kramy. A bud si ista, ze JOJO efekt sa dostavi. Lebo telo je vyhladovene a tak si uklada ziviny a tuk, ak by zase trpelo nedostatkom jedla. Takze radsej obmedz stravu, ale nehladuj. A cvic.
zaujímalo by ma ako držíte tú hladovku... keď týždeň nejete ak nejete vydržíte to s energiou lebo ja som to vydržala len dva dni a ledva som sa hýbala... ale chcela by som ísť na hladovku lebo potrebujem súrne schudnúť tak 10kg... Bola by som rada keby ste mi poradili čo mám piť a tak čo robiť aby som nemala kŕče od hladu a pocit slabosti ak to ide ... a čo mám potom robiť aby nenastal jojo efekt veľmi pekne ďakujem
Len pre zaujimavost ako to drzite tu hladovku?? To nejete vobec nic tyzden??? Vy asi fyzicky nepracujete, cooo? Podla mna je lepsie chudnut pomaly, nezrat ale jest v malych davkach a vecer uz len voda a max ovocie... Mne uz padaju kilecka dolu :)))) a pritom zostavam uplne zdrava ;)
...,vobec to hladovanie nic neriesi, akurat moze zvitazit nejaka slaba stranka tvojho zdravia kedze bude organizmus oslabeny a mozes vazne ochoriet. budes bez jedla,potom si das hocijaku drobnost a tu si telo rychlo ulozi cize to co za normalnych okolnosti spalis tak po tej hladovke uz nie a tak to pojde dalej a mozes nakoniec este viac pribrat a potom ta to bude zase stv at a nebudes jest az skoncis s anorex atd. nerob take experimenty kym je cas. skus nejest napr po 17hod.to ti bude stacit uvidis aj ja sa asi idem snazit vecer uz nejest tak to skusme spolu.
Alternativa,som si toho vedoma..ale tie kila proste musia ist dole. Vcas to ukoncim,slubujem:)Aj ked prvy krat som zasla trochu dalej,ako som povodne chcela.No neskor som zas nieco nabrala,tak to musi ist prec!Chcem sa sama sebe pacit,zdravie,nezdravie,chcem byt chuda,ako predtym. Vrba,oki:)
ahoj myslela som tym aby si to zase tak moc neprehanala preto to trpenie, co som ti pisala .aby si nedopadla zle.a ked to prezenies moze to byt dost nebezpecne pre tvoje telo.tak preto.Pa
...,
uvedom si, ze mozno s viditelnym schudnutim si na velmi dlho rozbijes svoje zdravie, co BUDE TIEZ VIDITELNE. Zvaz, aku cenu zaplatis za tych par viditelnych kg v hladovkovej rychlovke. Podla mna ta cena zniceneho zdravia sa neda vycislit. Pouvazuj.