poradte mi mam tucne lytka a neviem ako z nich schudnut neviete poradit nejake cviky pomaha svihadlo? prosim poradte mi som uz z toho zufala
Tučné lytka
lýtka sú aj moja problémová partia
nasla som inak na nete take cviky na lytka..svalovica priserna :D lebo to podla mna asi nikto okrem akych fitnesakov necvici cielene :D
hej hej to je asi najlepsie na taketo partie ten beh
Tak mne znama spominala co chodi fakt ze pravidelne behavat ze to jej pomaha na formovanie noh celkovo.
mňa napadá jedine bicyklovanie - ideálny šport na vymakané lýtka. Ja som si kúpil skladačku a jazdím s ňou všade www.cyklospeciality.sk
tabletky ti tazko pomozu na tucne lytka, ono vo vseobecnosti na kazdeho zabera nieco ine. skus si hodit do google cviky na chude lytka a najdes tam tych cvikov viac nez dost, len bude treba pravidelnsot, disciplinu a je to taky ten beh na dlhsiu trat
Tabletky na chudnutie - tonzes.com ja berem uz Acai Berry viac ako mesiac…schudla som viac ako 10kg.
podľa mňa je na to ideálne jazdiť na bicykli, ale chce to pravidelnosť - jazdite na ňom napr do práce, ak vám to podmienky dovoľujú
akurat vcera som obkukala taky cvik ze mozes aj stat alebo na nejakom schode stat a len spickami a pohybujes sa hore a dole, ako keby sa len tak zdvihas :)
Ani neviem ci sa lytka daju cvicit nejako vyslovene zvlast.