poradte mi mam tucne lytka a neviem ako z nich schudnut neviete poradit nejake cviky pomaha svihadlo? prosim poradte mi som uz z toho zufala
Tučné lytka
Dôležité je sa pravidelne hýbať, napr. behať, bicyklovať, na kolobežke. A hlavne vydržať, uvidíš, ako pôjdu kilá dolu a tým pádom aj lýtka budú štíhlejšie.
je tu niektora, ktorej sa realne podarilo schudnut, ked to tak mam napisat, z lytok? :)
lýtka sú aj mojím zásadným problémom :D
chudnut treba tiez s mierou, lebo ked to clovek prezenie, tak velmi rychlo sa z toho stane aj zavislost
myslim, ze v takychto situaciach si to uz vyzaduje aby clovek vyhladat odbornika
Adela94, ladyinblack je tu stara znama anorekticka s vaznymi psychickymi problemami. Sama o tom vie ale je to and jej sily zmenit to, samozrejme. Preto, prosim, neberte vobec vazne akekolvek rady ci skusenosti, odporucania od nej. Nechcete dopadnut ako ona.
@ladyinblack prepačte a ako ste chudli? Samostane alebo mali ste trenera a dietu?
aj ja mám pocit že mám tučné nohy, aj keď som za posledný rok schudla 10 kg...obvod lýtka mám 28 cm, okolo kolena 30 cm a stehno v najširšej časti hore mám 37 cm...neviem či je to veľa lebo sa nemám s kým porovnať...
Lýtka sú peklo, to reálne neviem ako sa len z nich dá schudnúť, to jedine celkovo z nôh.
Tabletky na chudnutie - acaiberry900.lv ja berem uz Acai Berry viac ako mesiac…schudla som viac ako 10kg.