poradte mi mam tucne lytka a neviem ako z nich schudnut neviete poradit nejake cviky pomaha svihadlo? prosim poradte mi som uz z toho zufala
Tučné lytka
No u mňa ide naozaj hlavne o tie lýtka. Inak mám celkom normálnu postavu nie som úplne ultra štíhla ale ujde to. Vrch a pás mám úplne chudí, stehná silnejšie tam by som chcela tiež schudnúť, ale nie je to taký des ako tie lýtka. A inak ja ich mám práveže pevné svalnaté, keď ten sval napnem úplne sa rysuje a je obrovský :( Keď som viac športovala zdá sa mi že boli ešte väčšie, teraz keď mám menej pohybu aspoň to trošku ochablo.
lytko 45cm? to je vazne vela...netrpis celkovo nadvahou?
kiwi ale aj iné kočky, ktoré su s lýtkami nespokojne,
nemyslím si, že ak máte väčšie cm na lýtkach, tak je to problém iba lýtok. Môže to byť genetikou, ale na tú sa dosť často zbytone vyhovarame, ono existuje množstvo cvikov na spevnenie ..mozno vam to z cm neuberie tolko, ale aspon budu vyzerať spevnenejsie a urcite zapojiť prechádzky, bycikel, beh - i ked krátky, verím, že sa vam to podarí a ide leto tak kludne noste kratke kade a sukne, verte mi chlapi pozeraju na nieco uplne ine než na lytko :)
No schválne som si to zmerala, a obvod môjho lýtka je presne 45cm :( Takže som na tom z vás najhoršie, ešte k tomu nemám široké celé nohy ale členky sú zasa veľmi tenké, takže si viete predstaviť ako šialene to vyzerá. Sukne a krátke nohavice preto nenosím už veľa rokov,a lýtka radšej dobrovoľne ani neukazujem :D Viem že to nie je najhoršia vec, ale bohužiaľ to dosť komplikuje nakupovanie, napríklad vysoké čižmy nezoženiem, a aj niektoré nohavice sú mi na lýtkach úzke ach jaj
tak ja mam lytko rovnych 40, teda tu vyhravam a nielenze nosim sukne a capri nohavice, ale dostavam aj na lytka komplimenty... takze neviem, co fakt riesite
Zeny, seriozne...Kvoli vam som sa zmerala, mam okolo najsirsej casti 35.5 cm. Mam tie lytka trocha vacsie, lebo som sa za mlada dost hybala, cize su svalnate. Ale v zivote mi nenapadlo nenosit kvoli tomu sukne a kratke gate. To vazne behate v lete v dlhych, len kvoli tomu?To nie je o "obrovskych" lytkach toto cele, ale skor o zdravom pohlade na ludske telo a vlastny genofond. Mne aj s takymi lytkami vacsina ludi povie, ze mam "tenke nozicky".Ja som sice vyssia, ale tych par cm urcite neurobi z vas ozruty, kracajuce na antickych stlpoch.
lebo stehna nie su sval, ze? :D ach jaj baby, ja som mavala aj 47 cez lytka a snad si nemyslite, ze som sa v lete parila v dlhych nohaviciach
Z lýtok sa nedá schudnúť ..jednak preto že je to sval a tiež preto že to ovplyvňuje genetika..žiaľ :(
ja mam 38 cm (merane v najsirsej oblasti) a tiez robim presne to iste co lucuska. Ziadne kratke nohavice, sukne a pod. Neviem jak na ne, aby boli tensie. Je sice pravda ze mam trosku viac kil pri mojej vyske (ale nadvaha to este asi nie je a patrilo by sa mi nieco zhodit), ale absolutne sa mi nedari chudnut. A z lytok ani nehovorim..co s tym urobime? Inak teraz taka hlupa otazka, kolko cm ma mat take lytko aby bolo relativne prijatelne pre vas resp. To mozete ponat aj zo vseobecneho hladiska, nemusi to by konkretizovane na vas
ach bože, to máte problémy !!!! tešte sa, že nemáte nejaký handicap, alebo vás nezožiera rakovina...takýmto ženám, čo su nespokojné so zdravým telom by som prikázala mesiac brigádovať na onkologii, kde ludia vrieskajú od bolesti, hnd by sa nezaoberali svojimi lýtkami !!!
kam tento svet speje, bože !!