Má niekto skúsenosti s tým, keď sa po užití ESCAPELLE dostaví krvácanie na 5.,6.tak ako to má aj byť, je šanca, že aj tak môžem byť tehotná??? Nie je to náhodou tak, že ked to krvácanie nepríde, tak vtedy je nejaký problém? Prosím, poradte mi niekto, lebo som už zúfala...
Krvácanie po Escapelle
Ciao kocky, mno musim vam povedat ze ja mam mensi stres... uzila som tabletku zhruba pred mesiacom, aj mne sa dostavila silna menstruacia a este k tomu aj bolesti v podbrusku na zblaznenie... pred siedmimi dnami mi mal nabehnut cyklus ale menstruacia sa nedostavila...pocula som aj citala v prispevkoch ze t tabletka spravi s telom hala-bala...ale je to o to horsie ked zacinate novy vztah a telo vam toto sposobuje...a este k tomu ked si kupite tehotensky test a zvyrazni sa tam cervena negativna cervena ciarka, ale popri nej aj ta neviditelna pozitivna ciarka...a aj ked je maloviditelna je stale tam a v teste sa pise ze pravdepodobne je zena tehotna aj ked sa ukaze ta maloviditelna...a k tomu tak to ma vie dorazit...pretoze skusala som testy aj prv a aj na nich boli tie maloviditelne ciarky a neznacilo to tehotenstvo...asi je lepsie nemat pohlavny styk vobec? ;D
dala som si tabletku asi do 37 hod od pohl.styku.doktorka mi povedala ze by som mala zacat krvacat no ale nejako som este stale nezacala a som z toho zo dna na den nervoznejsia...je tomu uz 5.den a stale nic :( moze sa stat ze sa krvacanie nedostavi???a to by ptm znamenalo ze som tehotna.ale je zasadou ze sa dostavi vzdy?prosim odpiste mi niekto!DAKUJEM!
Tak vas vsechny zdravim z Ceska.Zavedl mi sem ten samy problem jako vsechny ostatni..Minuly tyden v pondeli jsem mela nechraneny pohl. styk,ale k tabletce jsem se dostala az v utery.Trosku mi zdesila cena u vas na slovensku.Ja platila 446,-Kc ale co jsem koukala,v kazde lekarne je to jinak.Popravde za tuhle tabletu bych byla schopna zaplatit cokoliv.Menstruaci jsem dostala 7 den po tablete a trochu jsem se lekla.Nikde jsem se nedocetla a ani lekarka mi neupozornila,ze ma prijit menzes nekolik dni po.Jsem trochu v klidu, i kdyz si radeji za nejaky ten den udelam test pro jistotu.akorat tu mam problem jineho razu.Za mesic jdu na operaci kolene a kvuli puvodnimu datu menstruace jsem ji soupla az na zacatek dalsiho mesice.Ted se obavam,jestli nemam soupnout operaci drive ci pozdeji.Pokud mam menstruaci nyni zacatkem mesice a ctu zde,co to dela v tele za bordel,tak nejspis se nedockam toho,ze bych ji zas mela zacatkem mesice???
ahojte..no poviem vám moju skúsenosť..no viete...ja som ju užila asi do 18 hodín...dostala som menštruáciu o 2 týždne skôr ako som mala...a teraz mi mal nabehnúť nový cyklus...ale stále som nedostala menštruáciu...čítala som, že to vie pekne rozhodiť..cyklus...tak dúfam..že ju čo najskôr dostanem...nezažil niekto podobnú situáciu ako ja? že najprv ste dostali skôr...a potom to zase meškalo??? prosím odpovedzte :)
Ahojte, prosim, potrebujem pomoc, tak vlastne mam uz len par hodín...Mala som s priatelom sex a nejako to nestihol vytiahnut, to bolo včera cca o 16.00, to,ze by som ostala tehotna, to by ma až tak nerozhádzalo, ale od 1.8. som mala 2 prechodené angíny a tretiu uz liečenú antibiotikami, a momentálne mám ešte zvačšené uzliny. bola som u doktora na výter mandlí, či nemám nejakého ,,zlého,,bacila este v sebe, zajtra ráno mi majú prísť výsledky a bojím sa, ak budú zlé a ja by som bola tehotná, ze by sa zvyšilo riziko, ze naše dieťa by nemuselo prísť zdravé na svet,kupila som si už aj Escapelle, prosím poradte mi, čo by ste urobili?užiť-neužiť-užiť-neužiť??? Dakujem
ahojte dievcata, ja som uzila escapelle sama uz dvakrat, vzdy som zacala krvacat po par dnoch, ale narobi to urcite bordel v hormonoch v tele, a preto po tom prvom raze my menstruacia neprisla az 4 mesiace. Vzdycky odporucam pre istotu tyzden po uziti tabletky urobit aj tehotensky test, aby ste si boli iste ze nie ste tehotne. Este by som rada dodala, ze lepsie je asi naozaj brat normalnu antikoncepciu je to spolahlivejsie a bez strachu, a nenarobi to taky neporiadok v tele ako escapelle.Escapelle ma v sebe tolko hormonov ako mesacne balenie antikoncepcie. Urcite neodporucam brat tuto tabletku velmi casto.
minulý mesiac som to uzila...po asi ani ne 24 hodinách,mala som taký divný poit po tabletke,troška sa mi zmotala hlava,ale potom pohode nič žiadna reakcia.Bola som na dovolenke a o 5 dní po tabletke som zaćala krvácať a to tak že len cez deň.Jak sme dosli z dovolenky som po tyzdni cca zacala zase krvacat a to som dostala normlanu mestruaciu...a dneska uz po mesiaci som zase dostala tak jak som mala bez meskania,takze vsetko dopadlo tak jak malo.tabletka stoji 750sk pocula som ze pomohla viacerim ludom aj a chvalabohu aj mne.
no... tiez som tento mesiac uzila tuto tabetletku a priznam sa ze som ani nerozmyslala nad tym ze by nemala zabrat... na to kolko stoji, som si myslela ze by aj mohla byt ucinna. uzila som ju cca. po 17 hodinach po styku, ziadne krvacanie som nedostala, za to menstruaciu som dostala presne v termine ako vzdy. teda dnes :-)... tri tyzdne po uziti tabletky. ale ako vas tak citam, asi si este spravim tehotensky test... a dam vediet, ci sa mozem pripojit k tym 80 % uspesnym :D
Hapacabanna pjosiiim odpiiis mi :-(((co najskorr