Moj priatel sa zblaznil. Odisiel do USA. je tam 3 mesiace, o mesiac sa ma vratit. Vsetko bolo fajn, pisal mi maily, ze mu chybam, lubi ma a tesi sa na mna a pod. Zvladali sme to. No minulu nedelu mi bolo velmi zle, bola som chora, zavolala som mu. Zistoval ako sa mam a ja som vedela, ze mi nemoze pomoct. Lenze niekedy aj slovo pomoze..Potom sme boli chvilku ticho a ja som zacala vyvadzat. Vsetko to na mna padlo a povedala som nieco, co strasne lutujem. Nenavidim taketo chovanie,ale napriek tomu som sa zachovala ako taka hystericka..povedala som , ae aspon lubim ta by mi mohol povedat. A on povedal: lubim ta, apson myslim. Na druhy den poslal mail, ze nema jasno v tom, ci ma lubi. Dohodli sme sa, ze "to" vyriesime, ked sa vrati. je mi z toho tazko, lebo si myslim, ze je koniec.. Snazim sa s tym zmierit, ale ide to velmi tazko. Ja mam viac ako jasno v tom, ze ho lubim. Toto sa stalo pred tyzdnom a kazdy den len vaham, lebo neviem, co mam robit, neviem, ci mu mam napisat.. Dnes mi kamarat poradil, aby som ho vyhecovala tym, ze mu napisem nieco v zmysle: len aby bolo co riesit, alebo este horsie: ked prides, uz nebude co riesit.. Na jednej strane, mozno by ho to trklo a spamatal sa, ale na druhej strane, mozno by to este viac vsetko zhorsilo.. Skratka, som v situaci, ked absolutne neviem, co robit a ak robit, tak ako.. Budem velmi rada, ked mi napisete vas nazor, pripadne skusenosti.. Ale vety typu:"pro jedno kviti slunce nesviti", su mi teraz nanic.. Este par info na zaver: ja mam 21, on 24, predtym, ako odisiel, sme spolu boli menej ako pol roka(viem, kratka doba,ale ten vztah bol dost vazny). Velmi ho lubim a zatial sa mi nijak nedari zmierit sa s koncom..Viem, ze ma lubil a pochybujem o tom, ze by ma podviedol, on nie je ten typ. Za vsetky prispevky VELMI pekne dakujem.
Som zufala. POMOZTE prosim
Nas vztah sa bude riesit ked sa vrati, no nemyslim, ze je teraz najlepsie nepisat si.. Neviem ako na tom bola ta tvoja kamoska, ale oni si vobec nepisali /nevolali? totiz naozaj neviem, ci mu mam nieco napisat na ten jeho posledny mail..kde spomenul, ze jeho predstava je, aby sme si vobec nepisali..
podla mna sa ti noplati trapit kvoli nemu ale...kamratka bola na tom presne tak isto...frajer odisiel do zahranicia na par mesiacov a kriza sa dostavila.prsote zide z oci zide z mysle.Ale vratil sa a su spolu stastny.Dohodli sa ze to vyriesia ked sa vrati.Vydrzali to a neublizovali si zbytocnymi smskami...ja neviem..d.rzim palce
viem, ze predomnou nemal ziaden nejaky pevnejsi vztah. len obcasne randenia.. poznam ho uz dost dlho a s jeho rodinou sa tiez poznam.. Tiez viem, ze som prva, ktoru ukazal rodicom. Viem, ze asi nema zmysel sa trapit, ale neda sa to len tak.. Kamaratov mam velmi malo a ti lepsi su teraz prec, po dovolenkach.. Keby som sa dokazala nanho poriadne nastvat, povedat si, ze "ty hajzel", ale ja na neho bohuzial nemozem kriveho slova povedat. Teraz mu siblo, hnevam sa nanho za to, ale nemozem o nom povedat, ze je sviniar. O to je to tazsie. nemam sa coho chytit, nie je na nom nic zleho. ziadna vlastnost. Casom by som asi nasla nieco, co by mi vadilo.. Keby som sa dokazala nastvat a poriadne nanho ponadavat, ale neda sa!!
ahoj Siela citala som tvoj pribeh.Tu je moja odpoved na to vsetko.Nema zmysel na neho cakat si mlada neviem sice o tebe vela ale ked sa zachoval teraz takto moze to aj nadalej pokracovat.Preco by si sa mala ty trapit.Urcite mas okolo seba vela kamaratov co ta podrzia.skus n neho zabudnut, ver ze ja mam s chalanmi uz skusenosti.Niesi u nho urcite prva ani posledna.Prepac za tie krute slova
chceme ta aspon trochu podržat a vliat ti nádeja vrátit úsmev kam patrí
hej, viem. to je pravda. ale co mi to teraz pomoze.. nic..
sjella ja stále vravím možno má život niečo iné pre teba prichystané...
myslim, ze sancu by som mu dala, ale po tomto vsetkom uz ani neviem, ci by si ju zasluzil.. Naprd je ale to, ze on o nu asi stat nebude
ale o co mu sakra ide???? nechce sa ozyvat kym sa vrati, napise mi, ze keby nemusel ist domov, tak ani nejde.. Je mi z toho zle. keby som sa nepoznala, tak mozno si poviem, ze kaslat na to, ale ja sa len tak lahko do niekoho nezalubim.. Velmi malokedy sa mi stane, ze stretnem niekoho, kto mi vyhovuje. mozno som ja narocna, ale bohuzial, taka som.. Po tomto vztahu budem vsak este narocnejsia...
Sjella dobre teda,ty si to ešte sama privoláš ,prosím ta stále len si hovor že ho osvieti a kde by takú našiel čo si aj s jeho rodičmi rozumie a ty mu aj trochu odpustíš len neopakuj,že ta nechal,ked to nie je na 100 percent.My ta tu síce budeme mojkat,ale to čo si myslíš a to čo povie on sú dve veci.Moja vždy sa len pousmej a never že by mohlo byt zle.A ked bude zasa ti niečo poradíme.Ale pokojne sa z toho vyrozprávaj,to robí dobre.A ked bude treba aj si poplač,ale aj tak nič nie je isté.