Som zufala. POMOZTE prosim

Príspevok v téme: Som zufala. POMOZTE prosim
sjella

Moj priatel sa zblaznil. Odisiel do USA. je tam 3 mesiace, o mesiac sa ma vratit. Vsetko bolo fajn, pisal mi maily, ze mu chybam, lubi ma a tesi sa na mna a pod. Zvladali sme to. No minulu nedelu mi bolo velmi zle, bola som chora, zavolala som mu. Zistoval ako sa mam a ja som vedela, ze mi nemoze pomoct. Lenze niekedy aj slovo pomoze..Potom sme boli chvilku ticho a ja som zacala vyvadzat. Vsetko to na mna padlo a povedala som nieco, co strasne lutujem. Nenavidim taketo chovanie,ale napriek tomu som sa zachovala ako taka hystericka..povedala som , ae aspon lubim ta by mi mohol povedat. A on povedal: lubim ta, apson myslim. Na druhy den poslal mail, ze nema jasno v tom, ci ma lubi. Dohodli sme sa, ze "to" vyriesime, ked sa vrati. je mi z toho tazko, lebo si myslim, ze je koniec.. Snazim sa s tym zmierit, ale ide to velmi tazko. Ja mam viac ako jasno v tom, ze ho lubim. Toto sa stalo pred tyzdnom a kazdy den len vaham, lebo neviem, co mam robit, neviem, ci mu mam napisat.. Dnes mi kamarat poradil, aby som ho vyhecovala tym, ze mu napisem nieco v zmysle: len aby bolo co riesit, alebo este horsie: ked prides, uz nebude co riesit.. Na jednej strane, mozno by ho to trklo a spamatal sa, ale na druhej strane, mozno by to este viac vsetko zhorsilo.. Skratka, som v situaci, ked absolutne neviem, co robit a ak robit, tak ako.. Budem velmi rada, ked mi napisete vas nazor, pripadne skusenosti.. Ale vety typu:"pro jedno kviti slunce nesviti", su mi teraz nanic.. Este par info na zaver: ja mam 21, on 24, predtym, ako odisiel, sme spolu boli menej ako pol roka(viem, kratka doba,ale ten vztah bol dost vazny). Velmi ho lubim a zatial sa mi nijak nedari zmierit sa s koncom..Viem, ze ma lubil a pochybujem o tom, ze by ma podviedol, on nie je ten typ. Za vsetky prispevky VELMI pekne dakujem.

damaxi

Sjela,áno presne tak,vieš predsa vzájomný rozhovor a prostredie duši príjemné tiež robí svoje a vážne veci ako som písala sa hovoria zoči voči.Lenže ja si myslím,že ty to berieš tragickejšie ako to je,.No my ženy si vieme aj volačo popridávat k u slovám hodit iný význam daj si aj na to pozor.

sjella

ano, to mas pravdu. preto nechcem teraz cez mail riesit nas vztah. ale chcem aby sme boli v kontakte a pisali si cokolvek, bar aj somarinky... hocico. len aby sme boli v kontakte

damaxi

Vieš ja si myslím,že nejaké seriozne a važne rozhodnutia treba osobne riešit,lebo papier znesie všetko,a komunikácia naživo hned vieš vysvetlit,zbadáš v očiach úsmeve

sjella

on ale vie, ze ho lubim.. napisala som taky mail, ze neviem aka je jeho predstava, ci teraz az do jeho prichodu mlcat, ale ze budem rada, ak mi napise ako sa ma. No a potom som dopisala ako sa mam ja, ...

neo

a preco mu nenapises to co si napisala sem...nieco uprimne...tak ako tu, ze ti to je luto a ze ho mas rada a kvly jednemu hyst. afektu ho nechces stratit? podla mna je blbost, skusat taktiky ako napisat ze potom uz nebude co riesit lebo tie sa mozu obratit proti tebe a nakoniec ti to bude este viac luto a budes si navine sama. Podla mna je cennejsie ked clovek naozaj vie co citis ...

damaxi

vobec nerozvádzaj a nekrm ho rečami o rozchádzaní,načo mu to pripomínat,píš mu len dobré a zábavné veci a on si uvedomí,že si fajn baba

sjella

a tiez ti povedal, ze v tom nema jasno? Inak ja si tiez myslim, ze nerv mozu prasknut azdemu z nas raz za cas, takze ani sa nemam velmi za co ospravedlnovat..

sjella

prave mu pisem mail.. zacala som tym, ze riesit sa to bude potom, ale nevidim nic zle na tom, ak budeme v kontakte, tak mu napisem, ako sa mam. A pisem, co som robila vcera a dnes, nevyplakavam, samozrejme ;) sawovka: v ake si bola situacii ty? tiez bol drahy prec?

sawovka5

ahoj ja si myslím že ked sa vrati to bude omnoho lepšie riešiť, preotže aj ja som par krat povedala ked tu drahý nebol pár veci čo som tiež nemusela a bola somv podobnej situácii ako ty..ale vždy sa to vyriešilo vieš tkato si homôžeš udobriť:)píš mu tým nič neokazíš:)držím ti palce aby to dobre dopadlo