Môžem byť tehotná?

nevstart

truskavka,asi mas pravdu s tymi percentami:DDDDDDDDDDDsi ma rozosmiala teraz,ale mas pravdu,je to az neuveritelne....a aj nam praskol z nicoho nic kondom a musela som si vziat tabletku po:(

nevstart

truskavka viem,mas uplnu pravdu,snazim sa hovorit si to,zze ved sa chranime a rozmyslala som uz aj o spermicidnom gele napriklad,ale stale ma desi to slovo,ktore si aj ty pouzila ze otehotnenie je ,,minimalne''a tak ma potom napadne,ze ale moze sa stat co ak....:(viem psychika

truskawka

fuha, tak to chapem tvoje obavy..ale to sa asi do tvojho okolia dostali vsetky tie male percenta moznosti otehotniet :D

truskawka

skuste vaginalny kruzok..nizke davky hormonov,nejde cez traviaci trakt, bezproblemovost..a plodne a neplodne dni /+hladina hlienu+bazalna teplota/ plus este mozno kondom alebo nejaky spermicidny gel..otehotnenie je minimalne...plus este na to musi byt vhodny geneticky material v spermiach..vezmite si, kolko uplne zdravych parov sa snazi o miminko..

nevstart

budem rada ikikik:)niekedy mam take stavy,ze prichadzaju na mna mdloby ked vidim mladych ludi s dietatom,alebo tehotnu zenu:(:(doslova mi ostane zle:(:(

nevstart

neviem naozaj:(a ked sa mi potom k tomuto strachu pridruzia aj ine problemy to som uz uplne mimo...co navrhujete?co mam robit?