Dufam, ze tu mi odpoviete normalne bez vysmechu ako v ine kategorii. Mala som styk s priatelom a mam tyzden pred menzesom. Priatel sa do mna nepravil ale spravil sa mimo,potom si ho isiel umyt a dal si novy kondom. Myslite, ze to bolo bezpecne?Strasne sa bojim
Môžem byť tehotná?
ikikik,je to strasne tak s abat,ze?uplne ti rozumiem:(
mne sa teraz zda ako naschval,ze sa vsetko toci okolo miminiek :D
truskavka,asi mas pravdu s tymi percentami:DDDDDDDDDDDsi ma rozosmiala teraz,ale mas pravdu,je to az neuveritelne....a aj nam praskol z nicoho nic kondom a musela som si vziat tabletku po:(
truskavka viem,mas uplnu pravdu,snazim sa hovorit si to,zze ved sa chranime a rozmyslala som uz aj o spermicidnom gele napriklad,ale stale ma desi to slovo,ktore si aj ty pouzila ze otehotnenie je ,,minimalne''a tak ma potom napadne,ze ale moze sa stat co ak....:(viem psychika
nevstart no tak ja som dnes videla tolko zien s detmi malymi a tehotnych, ze som mala dost
fuha, tak to chapem tvoje obavy..ale to sa asi do tvojho okolia dostali vsetky tie male percenta moznosti otehotniet :D
skuste vaginalny kruzok..nizke davky hormonov,nejde cez traviaci trakt, bezproblemovost..a plodne a neplodne dni /+hladina hlienu+bazalna teplota/ plus este mozno kondom alebo nejaky spermicidny gel..otehotnenie je minimalne...plus este na to musi byt vhodny geneticky material v spermiach..vezmite si, kolko uplne zdravych parov sa snazi o miminko..
budem rada ikikik:)niekedy mam take stavy,ze prichadzaju na mna mdloby ked vidim mladych ludi s dietatom,alebo tehotnu zenu:(:(doslova mi ostane zle:(:(
no tak budeme bojovat spolu a navzajom sa podporovat....co na to hovorite?
neviem naozaj:(a ked sa mi potom k tomuto strachu pridruzia aj ine problemy to som uz uplne mimo...co navrhujete?co mam robit?