Dufam, ze tu mi odpoviete normalne bez vysmechu ako v ine kategorii. Mala som styk s priatelom a mam tyzden pred menzesom. Priatel sa do mna nepravil ale spravil sa mimo,potom si ho isiel umyt a dal si novy kondom. Myslite, ze to bolo bezpecne?Strasne sa bojim
Môžem byť tehotná?
tak vidis, bude to vsetko ok ;)
uvidim,co caka mna:)
rada som pokecala aj ja.
praveze niee.....aspon to nepocitujem...newem co mam uz robit...
stres,choroba,..skoc si ku gynde na vyvolavacku..ak mozes vylucit tehotenstvo, bude to snad ok:)
truskawka psychika je za vsetkym...vsetko zavisi od psychiky, ja som bola taka nervozna ešte pred hodinkou a teraz to, ze som si mohla s vami pokecat ma tak ukludnilo, ze ma ani brucho neboli
schudla si vela v poslednej dobe?mas stresujuce alebo hekticke obdobie?problemy?
prosim..newete mi poradit..amm 16...a 2-3 mesiace mi meskaju kramy..neviete cim to bude??tehotna niesom
truskavka mas uplnu pravdu!a dakujem ikikik dufam,ze stresov z toho bude stale menej a menej:)ale niekedy je to tazke to viete...
to je spravny postoj, to sa mi paci nevzdavaj sa
dufam aj ja :) tak prajem bohaty sexualny zivot s minimom necakanych a nechcenych prekvapeni a stresov :)
(inak,skutocne by si mala zmenit svoje myslenie..jedna zena sa stala neplodnou kvoli svojej psychike..tak velmi si nahovarala ze nechce dieta,az, ked uz chcela, nepodarilo sa to..)
ale skusim to prekonat,snad sa to podari,nevzdam sa :)