Dufam, ze tu mi odpoviete normalne bez vysmechu ako v ine kategorii. Mala som styk s priatelom a mam tyzden pred menzesom. Priatel sa do mna nepravil ale spravil sa mimo,potom si ho isiel umyt a dal si novy kondom. Myslite, ze to bolo bezpecne?Strasne sa bojim
Môžem byť tehotná?
pouzivame uz len durexy a nie je to kratkodoby vztah,takze priatelovi doverujem a viem,ze fakt si da zalezat na ochrane,lebo vie aj ako s aja bojim...
Ucitel, uz to bolo povedane :D
uz ked sme pri kondomoch ake pouzivate?
a co pouzivas truskavka?mozno si pisala uz,ale nezaregistrovala som,prepac
babyyyyyyy, uz dooost, este aj mna do stresu poriadneho dostanete :D
Ahoj ide o to že či ste dlhodobí partneri alebo len chvíľkoví.
KEĎ mu veríš tak potom by si mala vedieť aj to že keď mátespolu styk pred vrcholom chalana ide ešte skôr malé precento spermií do Teba.. to skoro nik nevie.Ale nemala by si sa ničoho báť lebo budeš mať menzes a je veľmi malé percento otehotnenia a to je na Tebe čo použi kondom alebo nie či už kvôli otehotneniu alebo ak s to krátkodobé vzťahy kvoli chorobám. veľa šťastia a držím palce. moja adresa je Samotar3@azet.sk
uz ked sme pri kondomoch ake pouzivate?
truskavka presne tak,ja mam pocit akoby som bola prednedavnom dieta a teraz hned sup a uz musis byt zodpovedna,lebo co ak sa stane nieco napr.ze otehotnies co ak co ak....chapete:(
heh moji rodicia nesuhlasia so ziadnou antikoncepciou, sice ja ju asi ani brat nemozem no nechcu o tom ani pocut
kondomom neverim a nemam ich rada :D