Dufam, ze tu mi odpoviete normalne bez vysmechu ako v ine kategorii. Mala som styk s priatelom a mam tyzden pred menzesom. Priatel sa do mna nepravil ale spravil sa mimo,potom si ho isiel umyt a dal si novy kondom. Myslite, ze to bolo bezpecne?Strasne sa bojim
Môžem byť tehotná?
truskavka asi mas pravdu,ze mam prehnany strach....ja som mala depresie,takze beriem ad,chodim ku psychiatricke a vzdy sa ma pyta,ze ci nemam nejake problemy a tak...posledny termin som prepasla,lebo som mala vela veci v skole...ale ja sa hanbim pred nou zacat o niecom takom rozpravat,najma preto,ze pri sedeni je tam pritomna aj sestricka...vies,ale ten strach sa takto vystupnoval az ako sa stali tie veci v mojom okoli...jedna moja kamoska ma este vacsi strach ako ja...a druha so svojim priatelom uz dlhsie nespava zrazu po par rokoch,lebo sa tiez boji....tak este stale dufam,ze tens trach pominie:(:)
uz nemam -nast,ale je tu dalsia vec..mam taku fobiu z porodu,ze neviem ci dokazem vobec niekedy mat dieta:(
nevstart, myslim, ze mas prehnany strach.. nie je hanba take cosi riesit aj s psychologom..
nevstart toto co si napisala mi povedal moj priatel o mne hehe a myslim, ze mal pravdu...stale je vo mne taky pocit, co ak to co ak ono...
no neviem kolko mas rokov, ale ja by som sa nejako extremne babatku nebranila, no zas ani nejak velmi po nom netuzim..
a ano, vlozim si ho sama na tri tyzdne, potom vyberiem na tyzdennu pauzu a potom znova..:)
je drahsi ako bezna tabletkova hak,ale ta bezstarostnost je na nezaplatenie..
s naplastami nemam sice skusenosti,ale mam pocit,ze ak by som mala aj 100 druhov ochrany naraz aj tak budem mat pred ocami ludi v mojom okoli ktorym ochrana zlyhala:(a neviem sa teda pri sexe ani dostatocne uvolnit,iba do istej miery:(
nemate skusenosti aj s naplastami?
zavadzas si ho sama kazde 3 tyzdne?a kolko stoji?nic?to by som uz doslova neprezila:(
:(
nevstart, momentalne nemam nic, ale pouzivala som Nuvaring-vaginalny kruzok..mozem vrelo odporucit..malo hormonov, ktore sa uvolnuju postupne..a nejde to cez pecen a zaludok.bolestivu menstruaciu som vyradila z mojej slovnej zasoby :D a kramy boli presne ako hodinky..zavedies ho dnu a tri tyzdne mas svaty pokoj..