Môžem byť tehotná?

nevstart

ikikik presne ako som ja napisala...poviem vam to takto...v mojom okoli v poslednej dobe otehotnelo ako som pisala ,,nechcene dost vela ludi''jedna brala hak otehotnela...druha kondom a vzala aj tabletku po a otehotnela....:(tak urcite aj z toho...

nevstart

truskavka ja viem,ze to nie je dobre riesenie,skusala som uz vselico,antiku nemozem brat a zda sa mi aj tak dost skodliva,kondom pouzivame kvalitny a priatel si dava aj tak fakt velky pozor pri styku kontroluje ho a tak...skusila som nestresovat,ale jednoducho to nejde....ikikik ano o pauze som hovorila uz dostkrat,lebo neikedy stresujem az tak,ze sa potom a seba pred priatelom aj hanbim:(hovoril,ze on chape,ze sa bojim,ze kazdy...ale az tak ako ja kazdy?no neviem:(raz ma strach trosku prejde,inokedy mi zas je horsie ja uz neviem:(

ikikik

truskawka ani plodne a neplodne dni vraj nie su spolahlive....ja uz fakt neviem, HAK velmi brat nechcem a ani take stresy zazivat...to je dilema

truskawka

no neviem, ja nesuhlasim, ze to je do dobre prestat..je to prirodzena vec...len treba sa vediet predsa chranit. to je vsetko..obmedzit styk na neplodne dni..pouzivat antikoncepciu...uz je na vyber takmer vsetko..