Dufam, ze tu mi odpoviete normalne bez vysmechu ako v ine kategorii. Mala som styk s priatelom a mam tyzden pred menzesom. Priatel sa do mna nepravil ale spravil sa mimo,potom si ho isiel umyt a dal si novy kondom. Myslite, ze to bolo bezpecne?Strasne sa bojim
Môžem byť tehotná?
no ano,ale mojmu priatelovi petting nevyhovuje a ja potom ani nemam nan uz chut,ked ciem,ze ani on:(rozhodla som sa,ze si dam naozaj pauzu od sexu,kym mi uplne nepreskoci,beriem to ako cas na psychicky oddych lebo uz inak neviem co robit:(
to je riesenie proti stresom, ved aj peting je uzasny
chapem ikikik v poriadku.aj tak suhlasim s tvojim prispevkom akoby som ho pisala ja:):(
nevstart prepac chcela som to tebe napisat a omylom som pouzila tvoj nick do zlej kolonky....to su tie nervy
uz ma napadlo aj,ze skoncim so sexom uplne a nebudem sa mat coho bat..mozno to tak bude najlepsie:(
predosli prispevok som sice nepisala ja,ale suhlasim:)ked ja uz ale naozaj neviem ako na to,som z toho zufala:(
sak ja som uz stara koza s frajerom dlhorocnym a stresujem aj tak :D to je normaaalka..
musime sa nejako vsetky ukludnit...a bude to isto lepsie
ikikik.ja viem,ze velmi stresujem,ale ty si pisala ak som to spravne pochopila,ze si mala pohlavny styk len prvykrat no a ja som uz mala urcitu dobu aby som si na to zvykla a nestresovala az takto ako sibnuta:(a nejde mi to,som si myslela,ze ma to prejde,ale pochybujem:(hrozne so mnou,neviem co mam robit:(kaslem na vsetko
nevstart holka zlata ty stresujes ako ja, aspon nie som sama xixi