Môžem byť tehotná?

nevstart

mas uplnu pravdu,ale ked si predstavim,ze by som ostala tehotna....je mi z toho zle...citim sa ako male decko.normalne ma napadaju myslienky,ze sa vratim k anorexii uz mi fakt sibe..a to som si myslela ze som vyliecena:(

truskawka

to to, ze z toho cloveku aj sibne..ale musis uznat, ze stresy nepomahaju nic riesit..len oddaluju menzes.. ked predsa len motyka vystreli a si v tom, tak je naozaj naozaj zbytocne stresovat.. vsetko sa da vyriesit..s jasnou hlavou najma..strach este nikomu nepomohol z kase..

nevstart

truskavka to mas pravdu o tych tehotenstvach..ale ja mam ten problem,ze sice mame aj kondom a on sa spravi mimo,ale ja mam aj tak strach..co ak co ak...mi z toho sibe:(

truskawka

no hej..aj ja som sa jednoducho "stala" :D jasne, nikdy si nemozes byt ista..ale myslim, ze vacsina potencialnych tehotenstiev, co sa riesili na fore boli len unahlene stresy..

nevstart

ja sa obavam stale,lebo sa vravi,ze nikdy si nemozes byt ista:(najma ked vidim v mojom okoli tehotenstva,ktore sa jednoducho ,,stali''

truskawka

fuu..by ma zaujimalo kolko obav tuto na fore bolo skutocne opravnenych..uvidime u mna :D aj ked u mna to obava az tak nie je..