Dufam, ze tu mi odpoviete normalne bez vysmechu ako v ine kategorii. Mala som styk s priatelom a mam tyzden pred menzesom. Priatel sa do mna nepravil ale spravil sa mimo,potom si ho isiel umyt a dal si novy kondom. Myslite, ze to bolo bezpecne?Strasne sa bojim
Môžem byť tehotná?
mas uplnu pravdu,ale ked si predstavim,ze by som ostala tehotna....je mi z toho zle...citim sa ako male decko.normalne ma napadaju myslienky,ze sa vratim k anorexii uz mi fakt sibe..a to som si myslela ze som vyliecena:(
to to, ze z toho cloveku aj sibne..ale musis uznat, ze stresy nepomahaju nic riesit..len oddaluju menzes.. ked predsa len motyka vystreli a si v tom, tak je naozaj naozaj zbytocne stresovat.. vsetko sa da vyriesit..s jasnou hlavou najma..strach este nikomu nepomohol z kase..
truskavka to mas pravdu o tych tehotenstvach..ale ja mam ten problem,ze sice mame aj kondom a on sa spravi mimo,ale ja mam aj tak strach..co ak co ak...mi z toho sibe:(
no hej..aj ja som sa jednoducho "stala" :D jasne, nikdy si nemozes byt ista..ale myslim, ze vacsina potencialnych tehotenstiev, co sa riesili na fore boli len unahlene stresy..
ja sa obavam stale,lebo sa vravi,ze nikdy si nemozes byt ista:(najma ked vidim v mojom okoli tehotenstva,ktore sa jednoducho ,,stali''
fuu..by ma zaujimalo kolko obav tuto na fore bolo skutocne opravnenych..uvidime u mna :D aj ked u mna to obava az tak nie je..
to teda mate pravdu,ze kolko stresov prinesie mozne tehotenstvo:(
truskawka ja nemozem hak kvoli krcovym zilam
NO JA SOM KONDOM NEMALA TO BOLA LEN TAK RYCHLO SA TO SETKO ZVRTLO...
ja som mala vcera 18 a bolo to presne po polnoci na narodeniny