je to pravda o akné?

Príspevok v téme: je to pravda o akné?
lolilo

používal som tie čistiace veci na pleť ako clean a clear a tak mam mastnu plet teraz si umývam len rano a večer a mám omnoho krajšiu pleť a robí sa mi menej akné ako predtým...len velmi dlho sa mi hoja tie staré vyrážky podkožné alebo aj normalne cervene flaky po vyrážke mi tam dlho ostanu čo nato?..prosim poradte..

----------------------------
www.zdravie.sk
Stručný článok o www.zdravie.sk

cedric

Pentium takze ktory si mam kupit ten ocean energi alebo metnol 2in1 hmmm porad?
ja som sa dosatl na toto forum len vcera a to nahodou uz ani neviem ako fakt ale je to super musim poklopkat.to dlho uz existuje?jak fajne ze som sa sem preklikol :)

pentium

nie,to su dva rozdielne druhy,ten ocean energy som si kupil len preto lebo o 10 dni idem na lyzovacku,tak aby som tam mal vzdy po ruke svoj oblubeny samponik proti akne:D

cedric

takze to si objavil ty?waaaw teda.a ten head and shoulders mas mentol 2in1.a este mas jeden ocean energi?ci je to jeden taky???

pentium

tak preto som ihned isiel na svoje oblubene forum a hned som sa snazil upozornit aj na takuto alternativu v boji proti akne.

cedric

Pentium mna by zaujimalo ze kto ti povedal o tom head and shoulders?to neaky kamos ci odbornik???chapes take divne sampon na vlasy a davat si ho na tvar :D ale ked zabere tak som za :)

pentium

o azitroxe viem aj to ze je aj na infekciu hornych a dolnych dychacich ciest,patri do skupiny azithromycinum dihydricum,co je dost sirokospektralne makrolidove antibiotiku,,je dost ucinne...

cedric

ty mas 17 a tolko uz otom vies tak to klobuk dolu.vies umna to zacalo mozno v 14 rokoch a moja mama ze je to puberta to prejde no ale tak vidis ze dnes je to na prd mam hroznu plet a to uz velmi dlho.trebalo to zachytit v zarodku a nedat na moju mamcu