je to pravda o akné?

Príspevok v téme: je to pravda o akné?
lolilo

používal som tie čistiace veci na pleť ako clean a clear a tak mam mastnu plet teraz si umývam len rano a večer a mám omnoho krajšiu pleť a robí sa mi menej akné ako predtým...len velmi dlho sa mi hoja tie staré vyrážky podkožné alebo aj normalne cervene flaky po vyrážke mi tam dlho ostanu čo nato?..prosim poradte..

----------------------------
www.zdravie.sk
Stručný článok o www.zdravie.sk

cedric

PENTIUM a ten zinok som kupil za 68sk je to 30tabliet a je tu napisane 1denne po hlavnom jedle tak brat len jednu?asi hej ne?fakt som prebehol asi 6lekarni dnes a nikde nemali ten zinok cem-m.do tej firmy mali len neake zdravie muza ci nieco take a stalo to asi do 200sk

cedric

Pentium tak ja uz som dal had...a potom som si dal teatreeoil kus to zapacha.ani nevidno ze to mam.potom som pockal a sa mi videlo ze sa mi vysusuje plet tak som zobral ten nivea baby krem a trocha potrel na tvar no nie vela.tvar ma ani nestipe uplna pohoda.dnes uz sa jej ani nedotknem.tak a len vecer asi budem davat niveu.robim to dobre hmm?mam z toho celkom fajn pocit no ako povedala lolito tak asi tiez budem musiet vypucit tie hrce ale alpu si ja nedavam a ani necem bo to alkohol tak racej nie.ved alkac skody mne kozna zakazala alkohol najme pivco :)

pentium

a akne by som kazdopadne vytlacil,ked sa nevytlaci tak sa bude stale a stale zapalovat,mam to odskusane aj na sebe,takze tak...

lolito

ne vtedy sa mi robilo aj po bokoch kde mám tie flaky ale teraz tie flaky miznu a nič nove ... ale vravi sa že sa nema vytlacat akne..ale taketo podkožne by sa mohlo ne? potom nato dam alpu a je potom no ne??:) či ako?

pentium

lolito,dufam ze sa ti ta plet bude vylepsovat a uz len to jedine...
vela stastia,musis byt len trpezlivy dokym ti to pomoze uplne...a fakt sa ti uz nic new nerobi???

lolito

zdravím pentium...tie boky su omnoho krajšie ale s tými podkožnými sa mi stalo to že sa dali vytlačiť tak lahko,a musel som ich vytlačiť lebo vyzeralo to ako hrča.....tak fajne dakujem ti ;) ...a nove skor nič sa nerobííí....a