je to pravda o akné?

Príspevok v téme: je to pravda o akné?
lolilo

používal som tie čistiace veci na pleť ako clean a clear a tak mam mastnu plet teraz si umývam len rano a večer a mám omnoho krajšiu pleť a robí sa mi menej akné ako predtým...len velmi dlho sa mi hoja tie staré vyrážky podkožné alebo aj normalne cervene flaky po vyrážke mi tam dlho ostanu čo nato?..prosim poradte..

----------------------------
www.zdravie.sk
Stručný článok o www.zdravie.sk

cedric

Pentium no to co jeme tak to mas pravdu.mne kozna napisala kopec toho co smiem a nesiem.napr cokoladu uz nejem od maja mozno par kuskov som si dal od vtedy ale inac som ju mal kazdy den v skole ako keksik a tak.pijem citu vodu alebo kupelsku alebo caj.kecup sa nema konzumovat a horcica tiez no ja ked jem parky tak si ju musim dat.a vajcia tiez nejem.je toho vela co sa ma jest a nema.inac kolko stoji ten head and shoulders?a ja pouzivam midlo sano.je to ok?ty ake pouzivas?mne po umyti sa vysusi tvar moc a nato si dat ten nivea babi krem?

pentium

ja mam teraz mentol 2in1,a ocean energy,mam pocit ze o nieco viac je ucinnejsi 2in1,obsahuje viac mentolu,a mentol je latka napomahajuca hojivym reakciam....

lolito

ne to nepoužívam...a volá sa to len antibakteriálny korektor...taka tyčinka...nič nema napisane zlozenie alebo tak...a počuj ja som si kupil HaS dáky intensive čičo :D môže byť aj takýý?:D

pentium

cedric najucinnejsi HaS na akne je HaS mentol 2in1,je to fest mentolove,ale co uz???!!!aj ja tym musim pretrpiet,akne uz nemam ,ale musim este nejaky cas pouzivat,aby sa mi nahodou nevratilo,a este jedna vec:davajme si pozor aj na to co jeme....

cedric

PENTIUM no chapes daval som si na tvar to co mi dala moja kozna doktorka.minule leto sa mi pokozka viditelne zlepsila som pouzival skinoren na noc lebo cez den nereagujem moc dobre so slnkom a na den som si daval fucidin a bral tyzdenne zitrocin vytaminy B3.boli prazdniny a stres ziadny a akne mi mizlo a mizlo a citil som sa super ani vyrasky sa mi uz nerobili len sem tam a tie co som mal tak pomaly mizli:).proste to bolo super no po prazdninach som zacal chodit do skoly a stav sa mi opat zhorsil :(.no a garnier to podla mna neni moc dobre ved to je take ako z avonu nie?a to su bludy aspon co som pocul.tu niveu a olej a head and shoulder musim zajtra kupit.este to skusim ked vravis ze to pomoze.ale mam otazku ty mas mastnu ci suchu plet?

lolilo

aha skusim tu alpu ale ako by si mi odporučal to sprchovanie a všetko do jedneho ked sa nesmie umývať často pleť....ja rano ked vstanem sa umyjem dam ten make-up a idem do školy...potom ked prídem zmyjem ten make-up vodou len a večer idem okolo 7 do vane tam sa riadne umyjem teplou vodou a ked idem spať tak oplachnem plet a dam napr. alpu.porad ci može byť:P