je to pravda o akné?

Príspevok v téme: je to pravda o akné?
lolilo

používal som tie čistiace veci na pleť ako clean a clear a tak mam mastnu plet teraz si umývam len rano a večer a mám omnoho krajšiu pleť a robí sa mi menej akné ako predtým...len velmi dlho sa mi hoja tie staré vyrážky podkožné alebo aj normalne cervene flaky po vyrážke mi tam dlho ostanu čo nato?..prosim poradte..

----------------------------
www.zdravie.sk
Stručný článok o www.zdravie.sk

cedric

Pentium nazdar.no uz mam vsetko kupene ale zinok som kupil normaly lebo som pytal zinok cem-m a take ani v jednej nemali.takze sa palnujem osprchovat,umyt hlavu s had..,a potom co dalej?na noc si cem dat ten olej som ti kupil taky aky si mi ukazal na stranke a kupil som aj niveu a zihlavovy caj a pustim sa do boja no daj navod ked tu si ze co dnes vykonat??? danke schone

cedric

Pentium a to mas teraz napr take cervene flaky alebo take bunce hnisave?alebo mal si?za ten tyzden aj daco co to pouzivas tak je to fakt vidiet to zlepsenie?tvoria sa ti dalej vyrasky ci len sem tam neaka vybehne?a na uhry napr lebo ja mam na nose take male cierne a pomaha to aj na ne?

pentium

HaS nieco cez tyzden a ten tea tree oil tiez tak nejakooo.....ale pomahaju dokonaleee.....tak hned som sa xcel podelit s Vami na fore..aj o tejto alternative.

cedric

PENTIUM neviem ti to takto povedat.ale cez leto to bolo uz super fatk no pokaslalo sa to a vtedy som pouzival skinoren a fucidin.a ten head and shouders a ten olej ako dlho uz pouzivas?

cedric

Pentium a od toho samponu si nespozoroval vedlajsie ucinky?a ked si si daval skinoren tak ako sa ti to lepsilo ale stale pribudali nove?napr teraz mam skinoren na tvary som umyl pred tym s tym mydlom a potom na tampon som dal vodicku vicistil tvar a dal skinoren.a nato si este davat hydratacny krem ci nie?lebo ja nedavam uz nic potom