je to pravda o akné?

Príspevok v téme: je to pravda o akné?
lolilo

používal som tie čistiace veci na pleť ako clean a clear a tak mam mastnu plet teraz si umývam len rano a večer a mám omnoho krajšiu pleť a robí sa mi menej akné ako predtým...len velmi dlho sa mi hoja tie staré vyrážky podkožné alebo aj normalne cervene flaky po vyrážke mi tam dlho ostanu čo nato?..prosim poradte..

----------------------------
www.zdravie.sk
Stručný článok o www.zdravie.sk

pentium

nie neboj,HaS je proti lupinam ,ja ho pouzivam teraz aj na tvar a aj na vlasy...ja ho pouzivam na vlasy uz asi rok a noic sa mi netvori...drzim palce....
a neboj tvoja plet bude zo dna na den lepsia...

cedric

takze idem si dat teraz had a potom dam teatreeoil a potom uvidim ako to bude tak dam niveu a dnes uz ani nic viac racej nedam.aby sa mi to este viac nepodrbalo nahodou.ci pana dufam ze to zaberie.najem sa a dam zinok a potom uz len budem pit caj.drzte palcuchy :) a ten head and shoulders je fajny som umyl vlasy a taky fajny chlad je lepsi ako shauma ktoru som pouzival :) len aby sa mi od toho lupiny nezacali robit

pentium

ja si ten tea tree oil natieram prstom,ale samozrejme mozes aj tamponom,je to individualne.
A s pouzivanim nivea baby sa rozhodni ci ju budes pouzivat rano alebo vecer,dva razy denne by som nepouzival pre istotu ziadny hydratacny kre,.aj ked nivea baby bla navrhnuta pre deti s citlivou pokozkou.

cedric

Pentium porad teraz sikovne.idem do sprchy sa umyt a aj vlasy s had...a potom si snim umyt tvar a dat ten teetreoil a ked kus zaschne tak niveu a uz viacej vecer nic nerobit???sikovne napis ked mozes dikes

pentium

a este samozrejme cez den mozes pouzivat niveu baby,ak by sa ti zacala tvar nejako rapidne vysusovat,niveu pouzivaj na tvar kazde druhe rano...preto nie stale aby sa ti nahodou nezacali od nej upchavat pory,samozrejme zavisi od citlivosti pleti.A zapamataj si menej je viac,nedavaj si na tvar vela tea tree oilu,len natenko raz pretriet,to ked si tam clovek kydne kilo to neznamena ze mu to pomoze viac.vela stastia.

pentium

Najdolezitejsia zbran na akne je :
umyt si tvar rano s HaS,natriet sa rano tym tea tree oilom,(na to popripade naniest nejaky make-up,ak je akne zle...)nechat zoschnut a vojst do kazdodennych problemov,povinnosti...atd...
Vobec sa cez den tvare nedotykat,davat na nu pozor.Potom si umyt tvar az vecer(pretoze ked si s nou stale manipulujeme,zmyvame,umyvame,chytame...tak sa nam tak skoro neuzdravi...)HaS a natriet na noc s tea tree oilom,nechat si zaschnut...na noc v ziadnom pripade ziadne korektory ani make-upy.A ten zihlavovy caj pi tak casto ako mozes,cim viac ho vypijes tym sa ti skor precisti telo od tzv.splodin.

pentium

cedric no mne uz tie vyrazky co som mal zacali miznut po troch dnoch pouzivania HaS a tea tree oil.Nevadi ze si si kupil inu znacku,ten zinok,zinok je zinok hoc nech je aj z inych komercnych firiem.

cedric

PENTIUM a tie vyrazky ti za aky cas zmyzli?tie velke cervene.miznu od vtedy co si zacal pouzivat had..a ten olej?ved to pouzivas este len nieco cez tyzden tak ako to je ???