je to pravda o akné?

Príspevok v téme: je to pravda o akné?
lolilo

používal som tie čistiace veci na pleť ako clean a clear a tak mam mastnu plet teraz si umývam len rano a večer a mám omnoho krajšiu pleť a robí sa mi menej akné ako predtým...len velmi dlho sa mi hoja tie staré vyrážky podkožné alebo aj normalne cervene flaky po vyrážke mi tam dlho ostanu čo nato?..prosim poradte..

----------------------------
www.zdravie.sk
Stručný článok o www.zdravie.sk

pentium

produkt:zinok od Cem-M,100tbl=okolo 150sk,1tbl=15mg zinku.Zinok je antioxidant.t.j.proti volnym radikalom.Brzdi dihydrotestosteron ,ktory sposobuje vznik akne.Kazdy den by si mal uzivat aspon 30mg zinku,no maximalne sa doporucuje 60mg zinku.(napr.RNG odporuca 60mg zinku denne)

cedric

Pentium tak sano mydlo je to prirodne mydlo s ichthyolem,obsahuje siru a zinok.to sano stoji 90sk ani nie podla druhu ake su 3,5,8%.mlieko nepijem ale zacal som ho pyt tak tyzden ale prestal som.a jem pasteky,sunku,chleb,to tak na desiatu a doma normalne varene jedla.a ako to je stym zinkom toto mi kus rozpis lebo neviem co a ako???

pentium

a este na margo tej alpy:
alpa je slaby dezinfekcny prostriedok,ma zlu vlastnost ze obsahuje alkohol,cize nie je najvhodnejsia na matnu plet.
Alpa plet len vycisti.

pentium

lolito:mozes,ale na tvojom mieste by som tie flaky radsej nexal napokoji,kup si ten tea tree oil a zlepsenie sa ti dostavi OKAMZITE!!!

lolito

inak počuj možem si teraz ked som vyšiel s vani tam som si vmasiroval ten HaS potom som ho opláchol...a ked pojdem spať okolo 23:00-00:00 ....tak by som mohol si dať alpu na vatu a nie celu tvár ale len tie po bokoch troska ci ako??..ci len dať na prst a tak potriet vyrážku tie flaky nemusim?