Ahojte. V lete som podstupila plastic. operaciu nosa, ale len hrbolcek. A chcela by som si dat zmensit aj spicku. Len chirurg mi vravel, ze so s spickami nie je sranda, lebo samoze stat, ze spicka moze spadnut. Sice jemu sa to este varaj nestalo, ale aj tak mam obavy. Boli ste niektora? Ste spokojna?? Mohli by ste mi popripade poslat foto?? dakujem. Vegance1@zoznam.sk
Plastika nosa - spicka
atalienka:vsetko mi robili cez nosne dierky,prepazku aj hrbolcek.bola som v celkovej narkoze,ale viem ze mi nos najskor museli zlomit a potom mi mohli napravit tu prepazku.asi tak dve hodiny po zakroku som sa prebrala a sama som presla z intenzivky na izbu.znasala som to dobre,tesila som sa zo zivota,nemala som bolesti iba prisernu uzkozt z toho ze musim byt v nemocnici.usta som mala totalne vysusene a zo zaciatku mi vadilo ze musim dychat iba ustami ale potom som si zvykla.neprijemne bolo ked mi vyberali tamponadu,lebo to tam bolo take prischnute od krvi,ale potom uz som aspon nevyzerala tak hrozostrasne.nikdy nemavam ziadne bolesti,ani pri zmene pocasia,ale to na kazdeho vplyva inak,pretoze mna napriklad pri zmene pocasia bolieva ruka ktoru som mala zlomenu.ja som neplatila vobec nic lebo som to mala ako zdravotny problem po autonehode,a popri tom som ich poprosila aj o ten hrbolcek,tak to nejako vykrili cez poistovnu.
eeja:robili mi to v zilinskej nemocici,tamponadu som mala asi dva dni,uz si presne ani nepametam,vyzerala som priserne,celu tvar doprelepovanu,jedine co mi trcalo boli moje modrinove a krvave oci.nikomu som nedovolila aby ma prisli pozriet,iba rodicom,hanbila som sa chodit aj do jedalne.nastastie na izbe som bola sama.v nemocnici som bola 5 dni a potom doma dva tyzdne.
jessika: ešte som chcela, že či sa vlastne platí aj za operáciu tej prepážky čo je vlastne zo zdravotných dôvodov. Nepočítam už vedlajšie úpravy ale len tú prepážku.
jessika: ahoj hej chcela som vedieť že ak robia vnútornu prepážku a mäkkú časť že či treba alebo netreba dlahu a neviem si predstaviť zásah vo vnútri nosa - nebolelo ťa to? A nemáš problémy pri zmene počasia, lebo aj som niekde čítala, že sú. ďakujem
jessika
ahoj,ja mam presne ten isty problem,mam krivu prepazku a cez jednu dierku minimalne dycham,a aj hrbolcek a vyrovnat by som chcela.....kde si bola na zakrok?? kolko si mala tamponadu,mala si modriny a kedy si sla do prace?
mam 15 rokou mam velky nos nieje velky ale chalani v SKOLE MA PREZYVAJU PINICHIO PRECO CEM NA PLASTICKU OPERACIU POMOZU MI ZMENSIT NOS PS :PROSIM NECH MI POMOZE ODBORKINA A POSLE SPRAVU NA MOJ NICK NA POECI XX_NIKITA_XX DAKUJEM
ahoj atalienka,ano robili mi aj vnutornu prepazku,lebo som ju mala po autonehode posunutu a cez jednu nosnu dierku som dychala iba minimalne.neviem co presne by si rada vedela,ale kludne sa pytaj konkretne,rada odpoviem na vsetko.
alexis: ahoj no ak môžeš tak mi pošli foto nižšie mam mailika ten rodinkaf4, a najviac obrazkov je na českych strankach ale poviem ti pravdu, na niektorých obrázkoch som skoro nevidela žiadny rozdiel. Ak chceš pošlem tu stranku ak ju najdem je tam dost obrazkov
atalienka: kedze mi robili hrbol, musela som mat aj dlahu...ale dali mi ju dole na 8.den a hned potom v pohode som chodila medzi ludi(teda chodila som aj dovtedy ale len tak na vonku na dvor a vecer po tme na prechadzky...nevyzeralo to az tak strasne...mam aj foto :DD)...ked mi dali dlahu dole bola som nestastna a nechcela som sa nikomu ukazovat, lebo som cakala krasny nos teda iny ako mam(spicka sa mi nezdala ta mila , pekna, a mala)...mala som z toho dost depky, ale potom som si povedala, ze to vlastne len kvoli tej spicke tak vyzera, ze ked mi ju zmensia tak snad budem spokojna :)) tak preto by som chcela vidiet aj nejake foto a tak...nepoznate nejaku dobru stranku? :)
Jessika: ahoj tebe robili aj vnútro nosa? Na to by som sa ťa opýtala že čo a ako. Mne by bal robiť aj tú vnútornú prepážku.
Alexis: ty si mala dlahu? kedy si bola fit, myslím ísť medzi ľudí a normálne.