Ahojte. V lete som podstupila plastic. operaciu nosa, ale len hrbolcek. A chcela by som si dat zmensit aj spicku. Len chirurg mi vravel, ze so s spickami nie je sranda, lebo samoze stat, ze spicka moze spadnut. Sice jemu sa to este varaj nestalo, ale aj tak mam obavy. Boli ste niektora? Ste spokojna?? Mohli by ste mi popripade poslat foto?? dakujem. Vegance1@zoznam.sk
Plastika nosa - spicka
lauras: ďakujem si zlatá môj mail je
rodinkaf4@gmail.com
no som zvedavá, fakt:-O, že čo a ako, ale mne by mal robiť aj vnútornú prepážku - tú mam vybočenú, tak neviem.
neviem ci tu budem prave o tejto hodine, ale je to mozne :)))) ak nie kludne sa pytajte a ja vam potom zodpoviem vsetky otazky :))
Laura S: este by ma zaujimalo ci tvoja spicka potom nebola sirsia, teda ci sa zmenila sirka zpredu...dakujem :)
atalienka
uprava spicky nosa naozaj nic nie je. Nemusis sa bat, velmi rychlo sa to hoji. nemala som takmer ziadne modriny a ani dlahu som nemusela mat, iba mi nos prelepil leukoplastamy, aby drzal tvar a aby neopuchol.
Po operacii ma pustili na druhy den rano domov, nemala som ziadne bolesti, vobec, keby som nemala zalepeny nos, ani by som nemala pocit, ze som bola na nejakej operacii. Na klinike su super sestricky a citila som sa tam ako doma.
Ako som uz pisala, tamponadu mi dali specialnu, cez ktoru som mohla pokojne dychat a ktoru som postupne vysmrkala.
Myslim si, ze spicka urobi velmi vela a nemyslim si, ze si sibnuta, ked si ju chces dat upravit. Napis mi e-mailovu adresu, poslem ti moje foto pred a po operacii a odpoviem na vsetky tvoje otazky :o) Moj e-mail je blondykate@azet.sk
atalienka
uprava spicky nosa naozaj nic nie je. Nemusis sa bat, velmi rychlo sa to hoji. nemala som takmer ziadne modriny a ani dlahu som nemusela mat, iba mi nos prelepil leukoplastamy, aby drzal tvar a aby neopuchol.
Po operacii ma pustili na druhy den rano domov, nemala som ziadne bolesti, vobec, keby som nemala zalepeny nos, ani by som nemala pocit, ze som bola na nejakej operacii. Na klinike su super sestricky a citila som sa tam ako doma.
Ako som uz pisala, tamponadu mi dali specialnu, cez ktoru som mohla pokojne dychat a ktoru som postupne vysmrkala.
Myslim si, ze spicka urobi velmi vela a nemyslim si, ze si sibnuta, ked si ju chces dat upravit. Napis mi e-mailovu adresu, poslem ti moje foto pred a po operacii a odpoviem na vsetky tvoje otazky :o) Moj e-mail je blondykate@azet.sk
ahojte všetky teda nie je nás tu vela, ale mala by som taký návrh že keby sme sa dohodli na nejakú hodku aby sme to tu rozobrali, lebo takto sa len obchádzame. Myslím že Alexis a Laura dostanú otázkovú zaberačku, ale v podstate sa ich asi chceme spýtať všetky to isté. Čo vy na to? Ja neviem večer o 19.00 alebo o 20.00 hodke dneska alebo zajtra. No nechám to na Vás neviem aký je tu vekový priemer, či všetky už pracujeme, alebo nie.:-O.
alexis: díky za palce:-00, dúfam tiež že každá bude spokojná a ty už uvidíš že čo a ako, podla mna ak sa má človek cítiť lepšie tak prečo nie? Je to pre psychiku super.....
Laura S: si zlatá ďakujem, lebo všetci ma strašia alebo mi hovoria že som šiši ked si chcem dať spravisť aj nos - teda špičku. Zmenilo to velmi výraz tváre, alebo ani v podstate nie? No počula som na doktora zatial všetko len dobré, tak dúfam, že sa to vydarí. Po 7 dnoch si bola oki? To je super, lebo mal by ma robiť v apríli a v máji musím vyzerať lebo mám nejaké povinnosti. Nenechal ťa tam ležať? Kedy si šla po zákroku domov? ďakujem
dakujem Laura S,vies ja mam totiz dost naponahlo a ta tvoja odpoved ma velmi potesila