Ahojte. V lete som podstupila plastic. operaciu nosa, ale len hrbolcek. A chcela by som si dat zmensit aj spicku. Len chirurg mi vravel, ze so s spickami nie je sranda, lebo samoze stat, ze spicka moze spadnut. Sice jemu sa to este varaj nestalo, ale aj tak mam obavy. Boli ste niektora? Ste spokojna?? Mohli by ste mi popripade poslat foto?? dakujem. Vegance1@zoznam.sk
Plastika nosa - spicka
cauky atalienka,tak ja uz mam po tom a poviem ti ze nieco PRISERNE!!!ak sa niekto neboji narkozy tak tak si ju radsej dajte a nebudte take hrdinky ako ja,ze v lokalke.celu operaciu som plakala,kopala a vzlykala.nastastie ma operoval iba okolo hodiny.zrejme to bolo pre mna take neunosne,lebo mal problemy s tym zrastom,po predoslej operacii.nic horsie som nezazila ako ked mi kladivkom rozbijal a lamal kosti mala som pocit ze uz to naozaj nevydrzim,a akoby mi kazdym uderom vypadoln jeden zub.bol to nebezpecny tlak.teraz uz ked som si doma pospala,tak je fajn,dufam ze bude pekne vyzerat ten moj novy nosik,ked uz.som si tolko vytrpela.je mi na odpadnutie ked si na to spomeniem.
anadka: ahoj a ty si bola u koho?
jessika: Ahoj no super, som rada, že ti tak vyšlo a dúfam, že výsledok bude stáť za to. Ale to budeš 3 týždne taká mimo práce, nie? Stíhaš to? No ved ťa pustí vo štvrtok asi domov, tak potom napíš ak budeš mať chuť, že čo a ako. Som rada a budem ti držať palce.
Ahojte,ja strasne chcem ist na plastiku, mam hrozne dlhy nos a aj s hrbolcekom,no mam strasny strach, a neviem ako to mam sklbit so skolou, kolko dni je vlastne clovek mimo?
ahoj,prepac prisla som dost neskoro domov,dal mi termin buduci pondelok ale ked videl moj zufaly pohlad tak to zmenil na tuto stredu.som rada,lebo nebudem mat cas ani nad tym rozmyslat.bol strasne zlaty,nikto iny by ma nezobral tak narychlo,ved minuly piatok som tam volala,dnes kon.a pozajtra uz budem mat potom.myslela som ze si dam spravit spicku,ale ked ma videl,povedal ze mi to musi kompletne prerobit,cize zasa septorhinoplastika,lebo ti co mi to robili tu v ZA mi to riadne dodrbali.ved tu ani niesu plastici,ale iba krciari a tak som aj dopadla.dufam ze teraz uz to bude super a natrvalo.toto uz bude stvrty krat co budem mat zlomeny nos,tak si to len predstav.nebude to ani drahe,cela kompletka ma vide do 20 000.hrozne sa tesim.
alexis: jéj díky za stránky, každá herečka ma plastiku:-O
jessika: ahoj, no čo ako si dopadla?